Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Načelnica općine u BiH snimkom oduševila pratioce na Instagramu!

Preporučeno

Reakcije na video su bile uglavnom pozitivne, a mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje.

Načelnica općine Jezero, Snežana Ružičić, ponovno je privukla pažnju javnosti, ali ovog puta zbog svog videa koji je postao hit na društvenim mrežama.

Na video snimku, objavljenom na njenom Instagram profilu, Ružičić je prošetala kroz hotel u kupaćem kostimu, dok je bila ogrnuta mantilom.

Upravo se čita:  Majka Džejle Ramović uskoro će postati nana, ali izgledom obara s nogu

Ovaj neobičan video brzo je prikupio nekoliko hiljada lajkova i izazvao veliku pažnju javnosti. Načelnica Jezera nije samo pokazala svoj hrabar modni izbor, već je oduševila mnoge svojom zavidnom linijom.

Snimak je Ružičić prikazala kako samouvjereno šeta kroz hotel, s osmijehom na licu, ističući svoju formu. Video je brzo postao viralan, a mnogi su izrazili divljenje prema načelnici Jezera i njenom samopouzdanju.

Upravo se čita:  Stanje nacije: Čak 30.000 ljudi uživo gledalo TikTok 'sukob' Sanela Patka i Hude Companyja

Snežana Ružičić je postala prepoznatljiva figura u javnosti, ne samo zbog svog rada kao načelnica općine Jezero, već i zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Njen otvoren pristup i angažman na polju promocije općine privlače veliku pažnju, a ovaj video je samo još jedan primjer toga.

Reakcije na video su bile uglavnom pozitivne, a mnogi su pohvalili hrabrost i samopouzdanje.

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

Dok je mnoge iznenadio njen videu u kupaćem kostimu, treba napomenuti da se Ružičić ističe i svojim radom na razvoju općine Jezero. Njeni projekti i inicijative usmjereni su ka unapređenju lokalne zajednice i stvaranju boljih uslova za građane.

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Sejo Brajlović traži tri konobara i tri majstora na roštilju: “Plata 2.000KM + bakšiš”

Restroran “Brajlović”, koji je u vlasništvu popularnog sarajevskog ugostitelja Seje Brajlovića, objavio je danas da traži nove članove svog...

Još vijesti za vas