Srijeda, 29 svibnja, 2024

Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Preporučeno

Nad ruštvenim mrežama nije previše aktivna, ali ponekad obraduje svoje fanove novom fotografijom, a može se vidjeti da joj godine ne mogu ništa.

Ana-Mirjana Račanović-Jevtić je za mnoge jedna od najljepših missica Bosne i Hercegovine. Ona je 2001. godine odnijela pobjedu na izboru za Miss BiH.

Bila je portparolka za Bosnu i Hercegovinu na Pjesmi Evrovizije 2005. godine, a radila je i kao televizijska voditeljka.

Nad ruštvenim mrežama nije previše aktivna, ali ponekad obraduje svoje fanove novom fotografijom, a može se vidjeti da joj godine ne mogu ništa.

Upravo se čita:  Duško Tošić o porukama koje je slao Severini

Udata je za Alena Jevtića. Imaju troje djece i žive u Rastattu, u Njemačkoj, podsjeća “Azra”.

Ipak, rodnu Bijeljinu nije zaboravila.

“Mislim da svi znaju koliko ja volim svoju Bijeljinu. Imam sreću da je i moj suprug odatle, veoma mi je drago što naša djeca vole da sve raspuste provode kod bake i deke i vide svoje rođake, svoju tetku i tetka, tako da se radujemo. Imam i ja tamo prijatelje i sve najljepše uspomene nosim iz Bijeljine. Lijepo mi je i ovdje u Njemačkoj, a kada poželimo, odemo tamo“, rekla je svojevremeno za „Avaz“ Ana Mirjana.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas