Subota, 20 srpnja, 2024

Najnovija informacija: Tijelo malene Danke nije pronađeno na deponiji. U cijeloj priči ostaju dva ključna pitanja

Preporučeno

Dvogodišnja djevojčica iz Bora Danka Ilić nestala je dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom.

Srbija ulazi u još jedan buran dan. Nastavlja se potraga za tijelom ubijene Danke Ilić (2), nakon što se saznalo da su Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su zbog sumnje da su je ubili.

Oni su djevojčicu, kako se sumnja, udarili bijelim automobilom Fiat Panda.

Kako u petak ujutro, 5. aprila, javlja Blic, na deponiji u Banjskom polju gotovo da i nema smeća, sve je očišćeno, a upravo je stiglo i policijsko vozilo.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U cijeloj ovoj groznoj priči, ostaju dva ključna pitanja – gdje je i kako sakriveno Dankino tijelo te kako je ubijena, budući da dvojica osumnjičenika, međusobno se optužujući, daju oprečne izjave.

Jedino što je sigurno jest da je tijelo prebačeno s odlagališta na drugo mjesto.

Podsjetimo, istraga je utvrdila da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

Od dana kada je nestala Danka Ilić, jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će se djevojčica pronaći živa i zdrava. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je saopštio MUP. Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko Polje registrovala je 24.455 telefona.

Dvogodišnja djevojčica iz Bora Danka Ilić nestala je dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom.

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

Poslije 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika borskog Vodovoda, Srđan Janković i Dejan Dragijević, zbog sumnje da su djevojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno tijelo stavili u automobil Fiat i bacili na deponiju.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas