Srijeda, 28 veljače, 2024

Nakon incidenta koji je zabrinuo region: Policija otkrila ko je muškarac koji je pokušavao nagovoriti djecu da s njim uđu u automobil

Preporučeno

Muškarac je navodno na engleskom jeziku djeci govorio da je vozač Ubera te da će ih odvesti kući ili u školu jer je autobus otkazan.

Radnici Policijske uprave istarske otkrili su ko je muškarac koji je u Pazinu i Trvižu pokušavao nagovoriti djecu da s njim uđu u automobil, piše Dnevnik.hr.

Riječ je o državljaninu Španjolske, a vozilo koje vozi ima talijanske registarske oznake. Policija ga nije privela i ispitala jer joj je nedostupan.

Podsjetimo, roditelji su spomenutog muškarca snimili te snimke objavili na društvenim mrežama.

Upravo se čita:  Vozača Volva carinici pitali ima li šta prijaviti, on rekao da 'nema ništa': Nakon što su otvorili gepek imali su šta vidjeti!

Muškarac je viđen u Trvižu kod Pazina, a neki su roditelji Novoj TV rekli da je taj muškarac viđen i u blizini osnovne škole u Pazinu.

Muškarac je navodno na engleskom jeziku djeci govorio da je vozač Ubera te da će ih odvesti kući ili u školu jer je autobus otkazan.

Iz policije su rekli da je muškarac zasad prijavljen samo zbog incidenta u Trvižu.

Upravo se čita:  Jak zemljotres u Jadranskom moru: Postoji opasnost od "after" šokova

Kako navodi Dnevnik.hr, policija je pozvala građane da joj se jave ako negdje primijete spomenutog muškarca.

Uz to, pozvala je roditelje da razgovaraju sa svojom djecom te da im savjetuju da budu oprezni u komunikaciji s nepoznatim osobama, da ne vjeruju neznancima, da ne primaju od njih darove te da nigdje s njima ne odlaze.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Prelazak na ljetno računanje vremena i duži dan: Evo kad se pomiču kazaljke na satu

Prelazak na ljetno računanje vremena dogodit će se krajem marta. U noći sa subote, 30. marta, na nedjelju, 31....

Još vijesti za vas