Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Nakon nesreće na Dobrinji: Pogledajte tučnjavu između oca povrijeđenog dječaka i vozača – “Udarali su se i rukama i nogama”

Preporučeno

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna s vozačem.

U sarajevskom naselju Dobrinja jučer u poslijepodnevnim satima došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su povrede zadobile dvije osobe, potvrđeno je iz MUP-a KS-a.

Prema riječima svjedoka, vozač Škode je prvo udario muškarca, zatim je izgubio kontrolu nad vozilom, te udario dječaka koji je ostao zaglavljen ispod vozila.

Upravo se čita:  Sejo Brajlović traži tri konobara i tri majstora na roštilju: "Plata 2.000KM + bakšiš"

Građani, koji su se tu zadesili, prvrnuli su vozilo kako bi pomogli povrijeđenom djetetu.

Kako je naveo jedan od svjedoka, muškarac je pokušao da spriječi tučnjavu između oca dječaka i vozača, a tada je vozač krenuo da se potuče s njim.

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna sa ovim vozačem.

Upravo se čita:  Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt posjetio kompleks Ravne u Visokom

Građani su ga nekako uspjeli razdvojiti od osobe koja je upravljala automobilom, a situacija se brzo smirila nakon dolaska policije koja je obavila uviđaj.

Video je objavio portal Crna hronika i možete ga pogledati u nastavku:

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas