Subota, 23 rujna, 2023

Nakon nesreće na Dobrinji: Pogledajte tučnjavu između oca povrijeđenog dječaka i vozača – “Udarali su se i rukama i nogama”

Preporučeno

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna s vozačem.

U sarajevskom naselju Dobrinja jučer u poslijepodnevnim satima došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su povrede zadobile dvije osobe, potvrđeno je iz MUP-a KS-a.

Prema riječima svjedoka, vozač Škode je prvo udario muškarca, zatim je izgubio kontrolu nad vozilom, te udario dječaka koji je ostao zaglavljen ispod vozila.

Upravo se čita:  "Ja, Dodik i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti narod na dobar put": Ko je čovjek koji se snimao u kabinetu predsjednika entiteta RS?

Građani, koji su se tu zadesili, prvrnuli su vozilo kako bi pomogli povrijeđenom djetetu.

Kako je naveo jedan od svjedoka, muškarac je pokušao da spriječi tučnjavu između oca dječaka i vozača, a tada je vozač krenuo da se potuče s njim.

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna sa ovim vozačem.

Upravo se čita:  Suspendovana dva ljekara bolnice u Bijeljini zbog smrti 10-godišnjeg dječaka

Građani su ga nekako uspjeli razdvojiti od osobe koja je upravljala automobilom, a situacija se brzo smirila nakon dolaska policije koja je obavila uviđaj.

Video je objavio portal Crna hronika i možete ga pogledati u nastavku:

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Sve više građevinara iz Bangladeša: I BiH počela da uvozi radnu snagu

Posljednjih godina u Bosni i Hercegovini evidentan je porast zapošljavanja stranih radnika, a posebno je to naglašeno u građevinarstvu,...

Možda vas zanima i ovo