Petak, 1 ožujka, 2024

Nakon objava na društvenim mrežama: Zatvorena pekara ‘Manja’ u Vogošći

Autor:Hayat.ba

Preporučeno

Vlasnik ove pekare Saša Trivić nedavno izazvao revolt i žestoke reakcije u javnosti nakon što je učestvovao u raspravi na društvenoj mreži X u kojoj je na gnusan način spomenuo Srebrenicu.

Pekara ‘Manja’ u Vogošći prestala je s radom. Naime, na izlogu ove pekare stoji obavijest da će pekara raditi do 19. januara 2024. godine.

Podsjećamo da je vlasnik ove pekare Saša Trivić nedavno izazvao revolt i žestoke reakcije u javnosti nakon što je učestvovao u raspravi na društvenoj mreži X u kojoj je na gnusan način spomenuo Srebrenicu.

Upravo se čita:  Hadžifejzović šokirao gledaoce: 'Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja...'

On se raspravljao u vezi s glasanjem ljudi iz BiH na izborima u Srbiji, a odgovarajući na objavu drugog korisnika ‘Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći’, Trivić je napisao: “U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se”.

Nakon tog komentara Trivića, na društvenim mrežama su uslijedili pozivi na bojkot njegovih pekara u Sarajevu. Na nekoliko objekata ove pekare u Sarajevu su potom razbijeni izlozi.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Viber dobio opciju koja bi vam se mogla svidjeti

Aplikacija za direktnu razmjenu poruka Viber dodala je novu opcije organizacije chata pod nazivom “Folders” koja vam omogućuje kategorizaciju...

Još vijesti za vas