Utorak, 27 veljače, 2024

Nakon skandaloznog performansa i psovki ispred Suda BiH: Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

Autor:Agencije

Preporučeno

Vulić je na posljednjem ročištu predsjedniku RS Miloradu Dodiku ispred Suda BiH psovala službenicima Suda BiH i gnusno vrijeđala sutkinju Senu Uzunović.

Nenad Nešić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, sastao se danas sa državnom parlamentarkom iz SNSD-a Sanjom Vulić.

On se, tim povodom, oglasio na društvenoj mreži Instagram gdje je poručio kako je Vulić danas dodijeljena policijska pratnja.

– Danas sam se sastao sa Sanjom Vulić, šefom kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH i potpredsjednikom SNSD-a. Nakon niza najogavnijih uvreda i prijetnji kojima je proteklih dana izložena, donijeli smo odluku da joj se dodijeli policijska zaštita. Najoštrije osuđujem prijetnje bilo kome, prijetnje nikome nisu dobro donijele jer moramo graditi mir, napisao je Nešić.

Upravo se čita:  Nešić oduševljen dolaskom Sticza na mjesto komandanta EUFOR-a

Vulić je, podsjećamo, na posljednjem ročištu predsjedniku RS Miloradu Dodiku ispred Suda BiH psovala službenicima Suda BiH i gnusno vrijeđala sutkinju Senu Uzunović.

Nakon toga je prijavila da je primila prijetnje, pa joj je Nešić predložio dodjelu policijske zaštite što je ona i prihvatila.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Oduzeta vozila u Sarajevu: Dvojica vozača ukupno imaju dug od 71.910 KM na ime neplaćenih kazni

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo proteklih dana su oduzeli dva vozila od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja, a dvojica vozača...

Još vijesti za vas