Srijeda, 21 veljače, 2024

Nakon snimaka koji je šokirao društvene mreže – Oglasio se vozač autobusa koji je izbacio staricu: Nije karta bila problem, već nešto drugo

Preporučeno

- Dobio sam otkaz zbog pritiska naroda što piše te poruke, onda i Ministarstvo je izvršilo pritisak. Sad sam suspendovan odnosno dobio sam otkaz samo što nije još tu. Nije dolazila ni policija, nisam dobio prekršaj i ne bježim od odgovornosti.

Nakon snimka u kojem vozač autobusa na stanici kod Vijećnice izbacuje staricu, sada se oglasio i Abaz Radoš koji je učesnik nemilog događaja. Kako kaže sve je isplalo bez veze, žao mu je što je ostao bez posla.

– Kao prvo želim da se zahvalim što ste mi omogućili da mogu i ja da kažem svoju verziju događaja. Kao prvo nesporazum nije nastao zbog karte. Znači nije se radilo ni o kakvoj karti. Ta gospođa dotična meni dolazi u autobus malo jače od 6 mjeseci i pravi probleme, izjavio je Abaz Radoš za portal Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Hotelijeri najavili iznimno uspješnu nadolazeću ljetnu sezonu u Neumu

Mjesecima mu ista žena pravila probleme u autobusu.

– Svaki drugi, treći dan. Stalno problemi. Prvi incident mi je bilo kad mi je razbila telefon u Hrasnici na okretalištu. Nije htjela da izađe iz autobusa a ja sam imao pauzu.

Znala je dolaziti, namjerno u kesama donese smeće raspe po autobusu. Žena je jednostavno kao da je bila pretplaćena na moj autobus. Ja znam da nisam to trebao uraditi ali svaki čovjek pukne u jednom momentu, odu živci.

Ali želim da kažem ovima što pišu, da nije bila riječ o karti. Nije njoj niko tražio kartu i nije bila sporna karta. Ta žena godinama pravi probleme. Znala je napadati putnike, pljuvati, razbacivat smeće. Nema šta nije radila. I ono na snimku kako izgleda, ono baš i nije tako.

Upravo se čita:  Poslodavci u dijelu BiH kažnjeni sa 464.240 KM: Evo gdje je bilo najviše radnika 'na crno'

Nisam je trebao onako baš fizički uhvatiti. Ja sam nju samo spustio iz autobusa i ona se sama bacila tamo prema narodu i počela je da vrišti. Jer kada ti nekoga baciš, on se sav polomi. Ja nju faktički nisam bacio, ja sam je samo spustio. Krivo mi je što sam to uradio ali šta ću ja sad. Bože moj. Morat ću tražiti novi posao zbog toga a nije to toliko…

Upravo se čita:  Meteorolozi objavili kakvo vrijeme nas očekuje do kraja februara

Dobio sam otkaz zbog pritiska naroda što piše te poruke, onda i Ministarstvo je izvršilo pritisak. Sad sam suspendovan odnosno dobio sam otkaz samo što nije još tu. Nije dolazila ni policija, nisam dobio prekršaj i ne bježim od odgovornosti. Ja sam to uradio ali nije trebalo da to uradim. Šta ćeš Bože moj. Čovjek pukne.” – izjavio je Abaz Radoš za portal Crna-Hronika.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Nizamina tetka otkrila surovu istinu, MUP TK ponovo pokazao svoju nesposobnost i bahatost

Porodice ubijenih u Gradačcu traže pravdu i uputili su zahtjev Federalnoj upravi policije (FUP) da preuzme istragu o ovom...

Još vijesti za vas