Srijeda, 21 veljače, 2024

Nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom oglasio se Milan Popović

Autor:Redakcija

Preporučeno

Hrvatskoj pjevačici Severini Vrhovni sud je u potpunosti oduzeo starateljstvo nad maloljetnim sinom te je u potpunosti vratio njenom bivšem mužu biznismenu Milanu Popoviću.

Milan Popović oglasio se povodom presude hrvatskog Vrhovnog suda da dobije starateljstvo nad maloljetnim sinom.

“Povodom brojnih medijskih pitanja vezanih uz odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske, kao i moje buduće postupanje, ističem kako u cilju zaštite interesa i dobrobiti svog maloljetnog sina, ne želim javno da istupam, komentarišem, niti da iznosim bilo kakve detalje vezano uz navedeni sudski postupak, te molim medije za razumijevanje kao i da se suzdrže od daljnih objava i komentara, a sve u najboljem interesu djeteta”, poručio je Milan Popović.

Upravo se čita:  Potresno priznanje djevojke iz Tuzle, godinama je zlostavljao učesnik reality showa Zadruga: “Veza nam je bila toksična i nezdrav"

Podsjetimo, hrvatskoj pjevačici Severini Vrhovni sud je u potpunosti oduzeo starateljstvo nad maloljetnim sinom te je u potpunosti vratio njenom bivšem mužu biznismenu Milanu Popoviću.

Mnoge javne ličnosti poput Nataše Bekvalac, Milice Todorović, Emine Jahović, Tijane Dapčević, Sofije Milošević, Seke Aleksić… podržale su Severinu, a među njima se našla i Vedrana Rudan.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo: Prepoznajete li lopova sa snimka? Za informaciju se daje novčana nagrada

Vlasnici stambene zgrade u sarajevskoj ulici Hadžiabdića 15 prijavili su krađu za sada nepoznate muške osobe koja je iz...

Još vijesti za vas