Srijeda, 17 travnja, 2024

Naložena detaljna forenzička analiza telefona majke nestale dvogodišnje Danke

Preporučeno

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je juče u policijskoj stanici u Boru saslušavana na okolnosti nestanka kćerke.

Iako je vještačenjem mobilnog telefona majke Danke Ilić utvrđeno da su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pred nestanak djevojčice, to ne znači da neće biti utvrđeno sa kim je komunicirala, kao i šta, jer policija detaljno vještači njen mobilni telefon.

Kako Blic saznaje, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, posljednja imala kontakt sa djevojčicom, naložilo detaljno vještačenje njenog telefona.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

– Vratiće se sve njene obrisane poruke – kaže izvor Blica.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je juče u policijskoj stanici u Boru saslušavana na okolnosti nestanka kćerke.

Prema informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene kćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo podataka kroz sistem “Pronađi me” i svaka ta informacija mora biti provjerena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Upravo se čita:  Za sobom ostavio suprugu i troje djece, imao je samo 44 godine: Tužan kraj potrage za podoficirom Vojske Srbije

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i vještačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, juče su detaljno pretraživali teren oko kuće ispred koje je nestala Danka i otkrili su tunel dug 4,5 kilometara.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

Od jutarnjih sati snijeg je prekrio našu zemlju. Iako smo se nadali da je zima prošla, jutros nam je...

Još vijesti za vas