Nedjelja, 25 veljače, 2024

Nasilnik na Palama maltretirao ženu, uputio joj stravične prijetnje: “Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu?”

Preporučeno

Paljanin se tereti da je u septembru ove godine u večernjim časovima, u porodičnom stanu na Palama, pijan maltretirao suprugu i prijetio da će je raznijeti bombom.

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu koja C.B. tereti za krivična djela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksploziva. Ukoliko se dokaže krivica nasilniku prijeti do tri godine zatvora.

Nakon potvrđivanja optužnice rješenjem suda prema optuženom je produžen pritvor koji može trajati najduže godinu dana, odnosno do nove odluke suda.

Paljanin se tereti da je u septembru ove godine u večernjim časovima, u porodičnom stanu na Palama, pijan maltretirao suprugu i prijetio da će je raznijeti bombom.

Upravo se čita:  "U jednom momentu tražio je da ispružim ruke pored tijela i tu sam osjetila kako mi je nešto u ruci": Zeničanka tvrdi da ju je maser zlostavljao, on sve negira

Nasilnik je ženi prijetio da će je silovati, te prijetio riječima “Hoćeš li sad da te snimim kao što je bilo u Gradačcu”, aludirajući na trostruko ubistvo u tom mjestu, a jedno do njih je ubica prenosio uživo na Instagramu. Tada je ubijena Nizama Hećimović.

– Drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo i duševno zdravlje člana svoje porodice, na način što je svojoj supruzi C. B. govorio da će je ubiti, kao i da će ubiti i deset ljudi, a da je ona jedanaesta. Psovao joj je, prijetio i vrijeđao, navodi se u činjeničnom opisu krivičnog djela za koje je osumnjičen, prenosi Srpskainfo.

Upravo se čita:  "Možda neki misle da mogu da me zastraše, ali to nije moguće" Istraživačka novinarka iz Bijeljine prva u RS-u osumnjičena za klevetu

Pored toga, na teret mu se stavlja da je u džepu svoje jakne, kao i u vozilu “’golf 4’” neovlašteno držao ručnu crnu bombu M-75 i ručnu zelenu bombu M-75”, čije držanje je građanima zabranjeno Zakonom o oružju i municiji.

Pritvor optuženom nakon hapšenja određen je zbog opasnosti da će ponoviti krivično djelo.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Teška nesreća u Njemačkoj: Porscheom se zabio u državljane BiH

Na isključenju sa njemačkog autoputa A96 preksinoć je došlo do udesa u kojem je povrijeđen jedan državljanin Bosne i...

Još vijesti za vas