Subota, 13 srpnja, 2024

Priča o majstoru Muhamedu koji je polupao prozore jer mu vlasnik nije platio radove dobila svoj nastavak: Nakon policijskoj ispitivanja završio u bolnici

Preporučeno

U Pećigradu kod Velike Kladuše dogodio se nemili događaj o kojem je izvijestio portal Crna-Hronika. Vlasnici jedne porodične kuće navodno nisu htjeli platiti majstoru Muhamedu K. za građevinske radove koje je on sa svojom ekipom obavio.

Prije početka radova, vlasnik kuće dao je kaparu za početak gradnje. Nakon toga, prema pisanju portala Crna-Hronika, vlasnik nije uplatio niti jednu marku majstorima. Kasnije je Muhamed polupao sve prozore na kući.

Vlasnici kuće su ispričali i svoju stranu priče, a nju možete pročitati ovdje. Također, cijeli događaj prijavili su policiji i Tužilaštvu USK.

Danas je Muhamed išao na informativni razgovor u policijsku stanicu. Kako tvrdi, nimalo mu nije bilo lako; pretrpio je sve i svašta te završio u bolnici. Kako je rekao za pomenuti portal, još uvijek nije dobio svoj novac.

Upravo se čita:  Lijepa vijest sa KCUS-a: Djeca više ne moraju ići van BiH, na hirurgiji se ponovo vrši ugradnja kohlearnih implantata

“Dragi prijatelji znani i neznani, želim vas obavijestiti da sam jučer bio pozvan u policiju zbog otisaka prstiju i slikanja, a reakcija od strane policajca nije bila nimalo ugodna. Bilo je zastrašivanja, psovki, ružnih riječi prema meni. Nisam mogao dobiti priliku da nešto kažem i sve sam to izdržao kod policije.

Prilikom izlaska iz policijske stanice, uhvatio me stres, gušenje u prsima i gubitak svijesti, te sam odmah otišao u hitnu službu Doma zdravlja Cazin. Imao sam visok tlak i gušenje, odmah su mi dali injekcije i tablete te su me poslali za Bihać gdje su me zadržali cijeli dan kako bi mi olakšali bolove.

Upravo se čita:  Danas hitna sjednica Predstavničkog doma FBiH kako bi se izmijenio zakon i spasio Adnan

Tamo su mi također dali injekcije i tablete. Jutros sam ponovo u Domu zdravlja imao vađenje nalaza i dobio tablete te daljnje upute specijalistima i psihijatru zbog stresa. Kratko rečeno, pretrpio sam sve i svašta, ali sada sam dosta bolje, hvala Bogu i doktorima.

Danas sam ponovo u 13h imao razgovor sa gospodinom načelnikom policijske stanice Cazin koji je bio jako ljubazan i kulturan prilikom razgovora sa mnom, a policajac koji je jučer vršio silu na mene će biti pozvan na razgovor i dalje će se vidjeti šta ga slijedi.

Upravo se čita:  Bazen na Dobrinji odličan izbor za bijeg od vrućina: Evo kakve su cijene vikendom

Također moram naglasiti da su me vlasnici kuće tužili za uvredu časti i strah, kao i za štetu na prozorima njihove kuće. I ja ću njih tužiti za prevaru i neplaćen posao.

Moram prestati s lajvovima i ružnim komentarima prema vlasnicima kuće jer me zakon upozorava da ću imati velike kazne zbog toga. Sada je vrijeme za čekanje poziva tužioca u Sud. Ja vas sve pozdravljam i zahvaljujem se na moralnoj i financijskoj podršci svih vas” – izjavio je Muhamed za Crnu-Hroniku.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas