Četvrtak, 29 veljače, 2024

Ne prestaju šokirati javnost: Bosanski Kazanova postaje otac, obje žene trudne: “Ma, je l’ moguće ovo, dajte pite za sve”

Preporučeno

Kako se vidi na viralnom snimku, njih troje su zajedno gledali testove za trudnoću. Prvo je pozitivan ispao kod Jane, da bi nakon par trenutaka, isti ishod bio i kod Fatime.

Bosanski Kazanova, Elmedin Karić iz Busovače, koji živi sa dvije žene, postaće ponovo otac, pošto su mu obje žene trudne.

Elemedin Karić koji je u žižu javnosti došao prije tri mjeseca usljed činjenice da mimo volje svojih roditelja, kao i roditelja zakonite žene Fatime, doveo i Janu iz Ukrajine, koju je upoznao u Njemačkoj, ponovo je ustalasao region.

Upravo se čita:  Zanosna plavuša prošetala centrom Sarajeva sa transparentom 'Ko će mi pokloniti stan u Kiseljaku'

Naime, sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, on će postati otac, pošto su navodno i Fatima i Jana trudne! Podsjećanja radi, on sa Fatimom već ima tri sina.

Kako se vidi na viralnom snimku, njih troje su zajedno gledali testove za trudnoću. Prvo je pozitivan ispao kod Jane, da bi nakon par trenutaka, isti ishod bio i kod Fatime.

Upravo se čita:  Mahira Hajdarpašić, žena čija je sudbina dirnula region: Loši komentari me ne dotiču, djeca su moj svijet

“Šta je Fatima? Šta je Fatka?”, čuje se Elemdinov euforičan glas, piše Blic.

Nakon par trenutaka, uzeo je test od Jane, nakon čega je uslijedilo veselje.

Nije prošlo mnogo, i Fatima je izašla iz kupatila sa vestima da je trudna.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas