Petak, 1 ožujka, 2024

Nedo je nastariji ovčar u BiH: Neće narod da radi, pa sa mnom cirkuze što držim ovce

Preporučeno

- Ne treba mi niko hvaliti ničije žene. Žene su teške. Neće narod da radi, pa sa mnom cirkuze što ja držim ovce – kazao je ovčar Milutinović.

Sa svojih 90 godina izaziva pažnju jer uvijek ima novih priča i doživljaja iz svog života. Svoju starost provodi sa svojim ovcama bez kojih ne bi mogao. Trenutno se nalazi u svojoj kući u Čipuljiću a čim snijeg ode onda i Nedo ode na Rostovo na svoju zemlju i vikendicu gdje boravi tokom ljeta.

Ne treba mi niko hvaliti ničije žene. Žene su teške. Neće narod da radi, pa sa mnom cirkuze što ja držim ovce – kazao je ovčar Milutinović.

Upravo se čita:  Kilogram pšenice jeftiniji od kifle u pekari

Kaže da su dobro i on i žena s obzirom na godine koje imaju. Planovi su mu da ima još više ovaca.

Ako ona vidi kola da su došla, odmah će doći. Dobro jedem. Ne patim se. Ja sam čestit čovjek. Ako ne možeš jesti onda je gotovo. Zadovoljan sam. Ima dobrih ljudi – rekao je Milutinović.

Upravo se čita:  Udruženja žrtava: Kako Kahrimanović može tvrditi da zna na koji način su likvidirani Srebreničani?

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas