Petak, 1 ožujka, 2024

Nepoznati lopov krade drva od ambulante Ostrožac: “Briga ga za pacijente i medicinsku sestru što radi”

Autor:Redakcija

Preporučeno

Krađa koja je više puta prijavljena MUP USK PS Cazin desila se u mjesnoj zajednici Ostrožac koju je prijavila medicinska sestra/tehničar Sagrković Namka piše Crna-Hronika.

U posljednjem nizu nezakonitih aktivnosti, lokalna zajednica suočava se s izazovom krađe drva i to ni manje ni više nego ispred porodične ambulante u kojoj svakodnevno pomoć traži na desetine građana piše Crna-Hronika.

Krađa koja je više puta prijavljena MUP USK PS Cazin desila se u mjesnoj zajednici Ostrožac koju je prijavila medicinska sestra/tehničar Sagrković Namka piše Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Održano ročište u predmetu zbog smrti malene Džene Gadžun, svjedočio bračni par Bejtović: “Čuo se vrisak ‘Benjamine silazi'…”

“Građani MZ Ostrožac.

Dragi moji, ja vas volim i cijenim sviju jednako ali nažalost nisu svi građani svjesni niti pametni a i previše sebičnih ima pa žele samo sebi dobro.

Već duže vrijeme lopov, hajduk se namjerio na drva ispred ambulante. Krade i odnese sebi a briga ga za jadne pacijente i medicinsku sestru što radi u ambulanti. Niti sam ja to zaslužila niti bolesni pacijenti. Neka ga dragi Allah kani onako kako je zaslužio.

Upravo se čita:  Besana noć u još jednom bh. gradu zbog snažnog vjetra: Grana pala na ženu, intervenirali i vatrogasci

Voli vas vaša Namka” . izjavila je medicinska sestra/tehničar Sagrković Namka piše Crna-Hronika.

Lokalna policija pokrenula je istragu kako bi identificirala i privedla pravdi odgovorne za krađu drva.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas