Srijeda, 21 veljače, 2024

Nepoznati muškarac ukrao 5.000 KM iz torbice koja se nalazila u Mercedesu dok je vozač bio na džumi

Preporučeno

Cijeli slučaj prijavljen je policijskim službenicima MUP-a TK PS Srebrenik koji će kriminalističkom obradom pokušati pronaći lopova.

Tokom današnjeg dana dogodilo se teško krivično djelo “Krađa” u Srebreniku u ulici Hazima Vikala kada je, za sada nepoznata muška osoba, ukrala torbicu iz putničkog motornog vozila marke Mercedes S klada u kojoj se nalazio veliki iznos novca piše Crna-Hronika.

Krađa se desila u podnevnim satima, oko 12:06 kada je vozač bio u džamiji na džumi.

Upravo se čita:  Podignuta optužnica protiv Elvire Bajramović i firme “Heta” zbog neplaćanja poreza

Sigurnosne kamere zabilježile obližnog objekta zabilježile su kretanje muškarca ali i krađu torbice iz automobila. Lopov na vozilu nije napravio štetu a krađa se desila u nekoliko sekundi

Cijeli slučaj prijavljen je policijskim službenicima MUP-a TK PS Srebrenik koji će kriminalističkom obradom pokušati pronaći lopova.

“Ne sjećam se da li sam zaključao auto jer je to Mercedes koji se trebao sam zaključati kada se odaljiš od vozila. U jednom dijeli torbice je bilo 2.300 KM a iz drugog dijela je uzeo novčanik u kojem je bilo ili 2.300 ili 2.700 KM. Ne mogu se tačno sjetiti. Uzeo je pare i otišao.” – izjavio je vlasnik vozila za portal Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Ramo Isak: Odgovorno tvrdim, uhapsili bi Sanju Vulić

Vlasnik vozila traži pomoć od građana za informaciju, a daje novčanu nagrada za pronalazak muškarca sa video snimka. Vlasnika vozila Mercedes S klase Fahrudina možete kontaktirati na broj 060 341 55 55:

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Društvene mreže gore nakon Dodikove posjete džamiji: „Arlauču li hodže u Tatarstanu, tamo nema srpskih nekretnina…”

Ne stišavaju se reakcije nakon objave predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika da je tokom boravka u Tatarstanu...

Još vijesti za vas