Utorak, 16 srpnja, 2024

Nestali Hamza Muminović navodno viđen u džamiji u Kiseljaku, efendija informisao policiju

Preporučeno

Hamza je trebao doći za vikend u Konjević Polje, ali ga u autobusu na liniji za Beograd nije bio. Tada je porodica njegov nestanak prijavila policiji.

Hamza Muminović čiji je nestanak porodica prijavila policijskoj upravi Novi Grad Sarajevo viđen je u Kiseljaku u džamiji Han Ploča, izvjestila je Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo. Iz GSS Novi Grad Sarajevo su saopštili:

“Danas u 17:50 časova nadzorne kamere džamije na Han ploči u Kiseljaku su zabilježile Hamzu koji je ušao u džamiju i obavio Ikindiju namaz o čemu nas je obavjestio i efendija pomenute džamije, a nakon toga građani su ga primjetili kako pješači u pravcu Kiseljaka u naselju Brnjaci. O svemu smo upoznali Policijsku upravu Novi Grad Sarajevo, Operativni centar civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo kao i Policijsku stanicu Kiseljak. Fotografije su autentične sa nadzornih kamera u džamiji.

Upravo se čita:  Gazde odlučuju hoće li radnici raditi po najvećim vrućinama

Ovom prilikom apelujemo na sve naše sugrađane ukoliko primjete Hamzu da obavjeste najbližu Policijsku upravu na broj 122 ili na naš dežurni broj +38762112700”, napisali su u objavil i priložili fotografije.

Podsjećamo, Hamza je trebao doći za vikend u Konjević Polje, ali ga u autobusu na liniji za Beograd nije bio. Tada je porodica njegov nestanak prijavila policiji.

Upravo se čita:  Dobre vijesti: Poznato kada počinje isplata 1.000 KM podrške za novorođenčad u FBiH

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Da li klima da radi stalno ili je s vremena na vrijeme treba isključiti? Evo šta kaže stručnjak

Da li je bolje da klima uređaj radi neprekidno ili je treba s vremena na vrijeme isključiti? Donosimo savjet...

Još vijesti za vas