Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Nestanak Danke Ilić: DNK nije pronađen ni na jednom izuzetom predmetu

Preporučeno

Osumnjičeni radnici borskog poduzeća Vodovod Janković i Dragijević su 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Tokom istrage o nestanku djevojčice Danke Ilić ni na jednom predmetu koji je izuzet nisu pronađeni biološki tragovi, saznaje Nova.rs.

Srpski portal pisao je da je do sada izvještačeno više od 400 tragova pronađenih u službenom vozilu za koje se sumnja da su ga Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili kada su, prema priznanju, udarili djevojčicu.

Upravo se čita:  Skandalozan govor načelnika Nikšića: 'Ako nismo braća, završićete kao Turci'

Prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli i rezultati novih vještačenja. Ni na jednom tragu iz službenog auta nema Dankinog DNK-a.

– Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNK Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila – doznaje Nova.rs od Višeg javnog tužilaštva.

Upravo se čita:  Drama na putu prema Sloveniji: Putnica se posvađala sa vozačem i pozvala policiju!

Podsjetimo, osumnjičeni radnici borskog poduzeća Vodovod Janković i Dragijević su 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića, oni su djevojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlji deponij na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan s ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40) navodno premjestio na drugu, još uvijek nepoznatu lokaciju.

Upravo se čita:  Dijete se otrovalo Čokolinom kupljenim u Konzumu: Rok trajanja istekao mu je prije tri mjeseca!

 

Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas