Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Nestanak majke dvoje djece sve misteriozniji: Upozoravala na opasnost, ipak sestra vjeruje da je Hana živa…

Preporučeno

Sudbina Hane Omerović-Zelenkić (30), majke dvoje djece iz Srebrenice, trenutno nastanjene u pribavi kod Gračanice, čiji je nestanak prijavljen u srijedu oko 10 sati Policijskoj upravi u Gračanici, još uvijek nije poznata.

hana1Hana je posljednji put viđena u srijedu ujutro oko 6 sati i 20 minuta, a na sebi je imala zelenu majicu i crnu trenerku.

Njena sestra Kadira Omerović očajnički pokušava doznati šta se desilo. Vjeruje da je Hana živa, ali je ogorčena što, kako kaže, niko iz porodice Zelenkić, ne poduzima ništa da je pronađe.

Upravo se čita:  Došao na odmor u BiH, lopovi mu provalili u kuću i odnijeli 1,6 miliona KM

VEZANO: Gračanica: Nestala Hana Omerović-Zelenkić, majka dvoje djece

– Sestra me ranije upozoravala da je u opasnosti, govorila je da će ako se njen slučaj prijavi policiji cijela porodica biti uništena. U četvrtak navečer, sat iza ponoći, kada je njen nestanak već bio prijavljen policiji, mene je neko tražio na adresi na kojoj sam prijavljena. Na sreću, nisam bila tu. Sigurna sam da je moja seka živa, ali ne smije da se pojavi, jer zabritnuta je za svoju porodicu i djecu koju je morala ostaviti, kaže Kadira.

Upravo se čita:  Djevojka (23) nožem napala momka (27): "Suprotstavila se nasilju koje je trpjela"

Tragajući za informacijama o nestaloj sestri saznala je da je ona na dan nestanka tražila pomoć od dvoje ljudi, ali da joj oni nisu mogli pomoći.

Kadira još jednom moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestanku njene sestre, da se obrate u najbližu policijsku stanicu ili njoj na broj telefona 063/ 511 – 225.

Upravo se čita:  Novi detalji pucnjave koja je uznemirila Sarajevo: Poznata uloga žene koja je pomagala braći Abazi koji su izrešetali 39-godišnjaka na Šipu

Izvor: Bportal

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas