Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Nestao 20-godišnji student Hamza Muminović: Iz Sarajeva krenuo porodici u Konjević Polje, gubi mu se svaki trag

Preporučeno

Nestali je student prve godine Mašinskog fakulteta u Sarajevu. Jučer u 18:30 časova je posljednji put viđen kada je trebao da putuje iz Sarajeva u Konjević Polje kod porodice.

Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo nešto iza 23 sata objavila je poziv svima koji vide 20-godišnjeg mladića Hamzu Muminovoća da ih obavijeste ili najbližu Policijsku upravu na 122.

-Na poziv Policijske uprave Novi Grad Sarajevo i porodice pokrećemo potragu za nestalim Hamza Muminović (2004. godište), rođen u Zvorniku koji je privremeno nastanjen u Studenskom domu u Nedžarićima Općina Novi grad Sarajevo. Nestali je student prve godine Mašinskog fakulteta u Sarajevu. Jučer u 18:30 časova je posljednji put viđen kada je trebao da putuje iz Sarajeva u Konjević Polje kod porodice.

Upravo se čita:  Majstora nema ni za lijeka: Gazde kažu da su velike plate

Porodica je večeras prijavila nestanak u PU Novi Grad Sarajevo.

O svemu je obavješten Operativni centar službe civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo.

– Molimo sve naše sugrađane ukoliko raspolažu sa informacijama o nestaloj osobi da nas obavjeste na dežurni broj ili najbližoj Policijskoj upravi ili na dežurni broj 122.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas