Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Nevjerovatna ljubavna priča: Francuz prešao na islam radi Suade i preselio se u BiH

Preporučeno

Njihova priča je inspiracija mnogima, pokazujući da ljubav može prevazići sve razlike i prepreke.

Nevjerovatna ljubavna priča koja seže preko granica i kultura, dolazi nam iz Cazina. Ova priča, objavljena na YouTube kanalu “Živa istina,” prati životni put Suade i Hevre, dvoje ljudi čija je ljubav prevazišla sve prepreke.

Suada i Hevre upoznali su se u Švicarskoj gdje su radili u jednom od staračkih domova. Hevre, koji je porijeklom Francuz, radio je kao kuhar, dok je Suada bila zadužena za poslove higijene. Njihova ljubav procvjetala je u radnom okruženju, a ubrzo su shvatili da su jedno za drugo.

Upravo se čita:  Bosanac se vratio s mora i doživio šok: Htio kupiti hotel, iz kuće mu ukradeno 1,7 miliona maraka!

Najzanimljiviji dio njihove priče je Hevreova odluka da pređe na islam zbog Suade. Hevre je primio islam i uzeo novo ime – Hamza. Ovaj čin je dokaz njegove ljubavi i poštovanja prema Suadi i njenoj vjeri. Nakon preobraćenja, Hevre, sada Hamza, preselio se u Cazin kako bi započeo novi život sa Suadom.

Njihova priča je inspiracija mnogima, pokazujući da ljubav može prevazići sve razlike i prepreke. Njihovu nevjerovatnu priču možete pogledati u videu ispod:

Upravo se čita:  Meteorolog Nedim Sladić nema dobre vijesti ako su vam dosadile vreline: "August će u većem dijelu naslijediti obilježje iz prošla dva mjeseca - vrućinu"

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas