Četvrtak, 29 veljače, 2024

Nijemci otkrili detalje nesreće u kojoj je učestvovao mladi vozač iz BiH: Cijela stvar je nevjerovatna

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Teret koji je prevozio je bio izuzetno težak, čak 11 tona rolni papira. On je načinio štetu na kamionu od oko 50.000 eura, dok je na saobraćajanoj signalizaciji i probijenim bankinama napravljeno još dodatnih 10.000 eura štete

O teškoj nesreći vozača šlepera iz Bosne i Hercegovine (30) koja se dogodila jučer u blizini njemačkog Grebenšteta i danas je jedna od glavnih tema njemačkih medija.

Policija se nije oglašavala o uzroku sudara nakon kojeg vozač iz BiH, srećom, nije zadobio povrede. Međutim, reporter sa lica mjesta navodi kako je cijela stvar nevjerovatna i da je za sve “kriva flašica osvježavajućeg pića”.

Upravo se čita:  Umro Jacob Rothschild, član jedne od najmoćnijih svjetskih porodica

Kako prenose njemački mediji, vozaču šlepera iz BiH je navodno u jednom trenutku ispala flašica Coca-Cole i pokušavajući da je dohvati, on je jednostavno skrenuo sa putanje i izgubio kontrolu nad vozilom.

Inače, teret koji je prevozio je bio izuzetno težak, čak 11 tona rolni papira. On je načinio štetu na kamionu od oko 50.000 eura, dok je na saobraćajanoj signalizaciji i probijenim bankinama napravljeno još dodatnih 10.000 eura štete, prenosi “Tag24.de”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas