Srijeda, 17 srpnja, 2024

Niko od nadležnih se nije oglasio: Odnijeli čitavu prugu u Raštanima kod Mostara

Preporučeno

Zanimljiva priča stiže iz Mostara, preciznije iz Raštana. Tamo je, ni manje, ni više, grupa ljudi odnijela cijelu prugu!

Rastani-ode_pruga-1

O čemu je točno riječ, nije baš najjasnije, jer se nadležni, usprkos intervenciji policije na licu mjesta, nisu službeno oglasili.
Riječ je, inače, o dijelu pruge koja vodi prema posrnulom Žitoprometu, tvrtci čija se tužna sudbina pretvara u još jedan skandal – u kojem je upropaštena više desetljeća duga tradicija nekoć uspješne firme, kroz sumnjive privatizacijske procese i, mnogi misle, pljačku državne imovine, javlja Doznajemo

Upravo se čita:  Zenicu potresla tragedija: "U rijeku upale tri djevojčice, samo jednu nisu uspjeli spasiti"

Kada je riječ o odnošenju pruge na lokaciji kod `Remonta` u Raštanima, sve se događalo u pol bijela dana. Pozvani su pripadnici policije, kojima je pokazan neki papir, koji, kako se neslužbeno doznaje, na sebi nije imao pečat grada ili željeznica.

Rastani-ode_pruga-6

Problem sa uklanjanjem pruge je u tome što ona zapravo pripada radnicima koji su radili na rudniku. Oni se pitaju tko je odobrio skidanje pruge, a da o tome radnici rudnika nemaju pojma. O svemu se vodi i sudski spor. Naime, radnici su tražili odštetu jer su izgubili radna mjesta i rečeno im je da će novac dobiti kad se proda dionica pruge koju sada skida jedan čovjek za kojeg tvrde da nema nikakve veze sa rudnikom.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

Izvor: Doznajemo

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas