Srijeda, 28 veljače, 2024

Nova drama potresa bh. influensere – Amer Kadić prozvao Ildu Humić: “15.000 KM – odgođeno 90 dana”

Preporučeno

- Nikad se nisam kleo u životu za razliku od osoba koje često mene indirektno spominju, ali evo kunem vam se mrtvom majkom da nemam nikakve veze sa bilo kakvim profilima na X ili Facebook, ali ako budem pisao, pisat ću sa svog profila, svojim imenom i prezimenom.

Bh. influenser Amer Kadić oglasio se danas na svom Instagram profilu gdje je iznio niz optužbi na račun influenserice Ilde Humić. Njegovu objavu sa Instagram storyja prenosimo u cijelosti.

“Uživam u 38 dana na Baliju, zahvalan sam na svemu što mi je Bog dao. No, zamisli, dok ja mirujem, dok ja uživam u životu, ti si u DM-ovima širila laži i klevete o meni. Čak i kad to nije uspjelo indirektno si me prozivala u storyjima. Važno je da znaš da nikad nisam poželio smrt svojim najmilijima, niti sam molio Allaha da uzme život nekome, posebno nekome s krvnom vezom sa mnom. Dao bih sve samo da vidim dijete kojem je život otrgnut ili svoje rahmetli roditelje. Molim te, prestani s lažima, petljancijama i lažnim optužbama poput ‘svi znamo tko je’, jer trenutno si mi najmanji problem, a ako postaneš najveći, to neće završiti dobro. Nikad se nisam kleo u životu za razliku od osoba koje često mene indirektno spominju, ali evo kunem vam se mrtvom majkom da nemam nikakve veze sa bilo kakvim profilima na X ili Facebook, ali ako budem pisao, pisat ću sa svog profila, svojim imenom i prezimenom. DM mi je zatrpan nekim neobrazovanim ženama kojima je Ramiz Zmaj i Omćo vrhovno dostignuće, molim vas samo prestanite. Samo prestanite i ostavite me na miru. ABd istina će doći na vidjelo”, napisao je Kadić u svom prvom storyju.

Upravo se čita:  Sarajlija o životu u Dubaiju: "Kada padne pljusak, poplavi kao naš podvožnjak u Buća Potoku. Sobu dijeliš sa još tri osobe, a krevet plaćaš oko 750 KM"

“Da završim ovu priču, Davoru ste zvali ‘URED ZA STRANCE’, svim, ali doslovno svim mojim klijentima inspekcije, meni inspekcije u firme, na sve načine ste sabotirali sve što jesam i šutio sam. Šutio sam i tebi i njima. Šutio jer sam odgojen da budem čovjek. Šutio sam kad ste rekli da me moja rahmetli majka nije odgojila, a vi njoj ni rahmet niste znali predati. Šutio sam kada ste… Šutio sam… A kada se javila moja advokatica, brže bolje ste popravljali sve što se dalo popraviti. Hoćemo li pričati konkretno ili? Ja možda nisam bio dobar, ali vi niste bolji od mene i ne samo ti, nego bilo tko od vas, skinite opanke prije nego što mi se obratite”, nastavio je Amer Kadić u drugom storyju koji je podijelio na svom Instagram profilu.

Upravo se čita:  Amra Džeko se intenzivno priprema za polumaratone u Istanbulu i Sarajevu

“15.000 KM – odgođeno 90 dana, pola preko računa, pola u kešu, firma nije bila ni registrirana. Gdje ono tvoje, ja volim državu, želim ostati ovdje, plaćam poreze? Kakve poreze kad pola robe ide sa lažnih imena brzom poštom? Licemjeri. Gurao sam nogama i rukama, gorivo za jedan od 20 sastanaka nisi platila, radili sve ‘haman’ džabe i sve to baciš pod noge jer sam ja prokomentirao tvoj brak i odgoj djece u društvu pa ste prepričavale sve i na kraju platio i za istinu i za ono što ste dodale?! Ja ti ovo halilim sve i to sam ti rekao, samo spominjanje mojih roditelja i uvlačenje trećih ljudi sa kojima nisam dobar ti nikad neću halaliti, vjeruj ni na samrti. Ismijavanje toga što sam digao ruku na sebe neka ti bude na obraz. Zovi drugarice da ti pomognu pa da kažu ili napišu kako sam loša osoba pa se lažno podržite na storyjima i to vam ne bi bio prvi put jer ‘obećanje je dug’ sjećam se kako su mi pisale da si ih ti prisilila. Evo javno neću jesti u restoranima koje promovirate, neću jer imam poštovanje prema hrani, a prejedanje je grijeh i to ozbiljan. Znaš i ja imam klapnu i nije dobro kada klapna padne. I ja ću biti direktan, bio sam gospodin, šutio, pustio, pa Ilda Humić ne može sokole dokle ti želiš”, poručio je Kadić u svojim objavama.

Upravo se čita:  Mahira Hajdarpašić, žena čija je sudbina dirnula region: Loši komentari me ne dotiču, djeca su moj svijet

Ilda Humić ovim povodom je poručila za medije kako nema komentara i da je sve preuzeo njezin advokat.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Prelazak na ljetno računanje vremena i duži dan: Evo kad se pomiču kazaljke na satu

Prelazak na ljetno računanje vremena dogodit će se krajem marta. U noći sa subote, 30. marta, na nedjelju, 31....

Još vijesti za vas