Nedjelja, 21 travnja, 2024

Nova pucnjava u Americi: Najmanje dvije osobe ubije (Video)

Preporučeno

U jednoj poslovnoj zgradi u Phoenixu u američkoj saveznoj državi Arizoni dvije osobe su ubijene, a nekoliko ranjeno u pucnjavi, javila je televizija CNN.

pucnjavasadphoenix_f

Na lice mjesta su stigle mnogobrojne policijske ekipe i kola Hitne pomoći, a strahuje se da ima i više žrtava, prenose američke televizije pod oznakom hitno.

Pucnjava se dogodila oko 10.30 sati ujutro po lokalnom vremenu, kada je muškarac ušao u poslovnu zgradu i počeo pucati, potvrdio je glasnogovornik policije u Phoenixu. Svjedoci tvrde da su čuli pet ili šest pucnjeva, nakon čega je jedan od zaposlenika odmah nazvao policiju.

Upravo se čita:  Mijenjaju se "pravila igre": Šta će biti sa dječijim dodatkom?

“Bilo je napeto, svi su izašli iz svojih ureda i sakrili se u sobu u kojoj se nalaze računala”, prepričavaju svjedoci. Na mjesto pucnjave stiglo je više od 50 policijskih automobila, hitna pomoć i vatrogasci, a napadač je još uvijek u bijegu. Policija smatra da pucnjava nije bila nasumična, pa se pretpostavlja da je napadač na neki način bio povezan s ljudima koje je ozlijedio.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Zdravstveni centar Vranje još uvijek se nije oglasio zvanično saopštenjem o smrti porodilje koja je prije nekoliko dana preminula...

Još vijesti za vas