Subota, 20 srpnja, 2024

Novi detalji napada lidera LDP-a na vlasnika Klinike: Dok je Čedo bio u bolnici zbog korone, maltretirali mu suprugu?

Preporučeno

Teniski reket, koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije, i upotrebljen je u napadu na D. I. i još jednu osobu.

Čedomir Jovanović, lider LDP, jučer, kako su prenijeli brojni mediji, po izlasku iz bolnice napao D. I. vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju.

Prema pisanju portala Start, napad je uslijedio nakon što je lider LDP-a, po izlasku iz bolnice, saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio na liječenju.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

D. I. je ispričao policiji “da je iz crnog džipa izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis”.

Međutim, D. I. nije vlasnik ovog centra, već supruga Čedomira Jovanovića, Jelena.

Kako navodi Start, Jelena Jovanović je, da bi registrirala centar koji se bavi fizioterapijom (Food and Fizio) angažovala D. I. inače fizioterapeuta, koji je do tog angažmana radio u jednoj od igraonica.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

Jučer je jedan uposlenik Food and Fizio centra koji je inače zadužen da zaključava prostor, pozvao Jovanovaća i kazao mu: “Promijenili su brave, izbacili me i poručili Vam da se javite sljedeće nedelje, da porazgovarate”.

Sve račune i kompletan prihod centra koji prosječno iznosi 15.000 eura mjesečno D. I. preusmjerio na svoj račun dok je Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone.

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

Saznavši za pokušaj preuzimanja klinike, vozilom je došao pred kliniku.

Teniski reket, koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije, i upotrebljen je u napadu na D. I. i još jednu osobu.

Nakon napada, Jovanović je, navodno, sam pozvao policiju.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas