Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Novi parlamentarni šou Sanje Vulić: “Sad ću naručiti još veće fotografije predsjednika Dodika s onim lijepim sanjivim očima”

Preporučeno

"Kad ga vidimo kada uđemo, dan krene kako treba", rekla je Vulićeva tokom poslaničke diskusije

Šefica Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu BiH ranije je postala regionalno popularna zbog izjave da je lider SNSD i predsjednik Srpske za nju bog. Na jučerašnjoj sjednici otišla je i korak dalje, s ljubavlju opisujući Dodikov fizički izgled.

-Hvala kolegi kako je primjetio da mi uvažavamo svog predsjednika. Sad ću naručiti još veće fotografije predsjednika s onim lijepim, sanjivim očima. Kad ga vidimo kada uđemo, dan krene kako treba – rekla je Vulićeva tokom poslaničke diskusije.

Upravo se čita:  Dodik po povratku iz Rusije: Primljeni smo sa puno uvažavanja, nema nikakve mistike

Naravno, Dodik nije jedina tema na kojoj je briljirala. Osvrnula se i na najavljeno nametanje Izbornog zakona BiH od strane Kristijana Šmita.

-Ja samo kažem da ne prihvatam softver koji će kreirati Kristijan Šmit – rekla je Vulićeva.

“Ako je zaista Rusija uticala na rezultate u Americi, znajte da će uticati i na rezultate u Bosni i Hercegovini”.

Upravo se čita:  Dodik se sastao s Putinom, evo šta o tome kažu iz OHR-a

“Podržavam elektronsku identifikaciju, ali da vi kreirate softvere, po nekim tako katakombama, da donosi neki Satler umišljeni softver, da on određuje građanima BiH, to zaboravite”.

“Imamo mi puno ljudi koji rade u CIK, koji nam sve javljaju. Ne možete ih sve iskontrolisati, pogotovo one spoljne saradnike koje svake godine nove angažujete”.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Na trodnevnom suđenju, koje je danas počelo pred regionalnim sudom u Kremsu, u Austriji, majka koja je zlostavljala 12-godišnjeg...

Još vijesti za vas