Srijeda, 17 srpnja, 2024

Objavljen identitet osumnjičenih za ubistvo malene Danke, tragove krili kiselinom

Preporučeno

-Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu – kaže izvor Telegrafa.

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Telegraf je objavio njihove fotografije.

Kako piše Telegraf oni su jučer dovedeni u Banjsko Polje kako bi pokazali gdje su bacili tijelo. Tijelo djevojčice još nije nađeno.

Detalji zločina

Djevojčicu su udarili kolima, tijelo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Njeno tijelo su, navodno, prekrili smećem. Sumnja se da je devojčica bila živa, a oni pijani.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

-Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu – kaže izvor Telegrafa.

Inače, Janković je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika 26. marta ove godine udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Dragijevićem tijelo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta.

Upravo se čita:  Detalji stravičnog slučaja šokirali region: Otac mu stopala i dlanove stavljao na vrele ringle, petogodišnji dječak jedva preživio mučenje

Janković se na teret stavlja da je time počinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a Dragijević pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13,52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

-Janković se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13,45 sati u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon odluke Suda BiH: Ramo Isak otkrio hoće li obrisati spot sa društvenih mreža

Sud Bosne i Hercegovine odbio je žalbu stranke Snaga naroda, koju predvodi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Time je...

Još vijesti za vas