Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Očajnički pokušaj samohranog oca da kćeri kupi matursku haljinu

Preporučeno

Zvonimir Ilić (45) iz Prokuplja riješio je da proda svoj lijevi bubreg, jer je, kako kaže, to jedina mogućnost da preživi! Od 1999. godine je bez posla. Iako je pokušavao na sve načine da nađe zaposlenje, nije u tome uspio.

zvonimir ilic“S obzirom na to da sam samohrani roditelj i da ne mogu svojoj ćerki, koja ovih dana sprema maturu, a odličan je đak da obezbedim ništa, došao sam na ovu ideju”, pojašnjava Zvonko u izjavi za Telegraf.rs.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

On dodaje da s kćerkom živi kod majke, koja je u martu doživjela šlog, a jedino primanje u porodici je njena penzija od 10.500 dinara (oko 95 eura).

“Nudim lijevi bubreg, jer u desnom imam poveći kamen, pa ne želim da neko ima problema s tim. Lijevi je potpuno zdrav”, u očaju priča Zvonko i dodaje da je svjestan da je prodaja bubrega nelegalna, ali da on nema drugih mogućnosti.

Upravo se čita:  Tragedija kod Vrbasa: Beba se udavila u gumenom bazenu

“Razočaran sam u svijet, ljude i državu. Ne tražim ništa što je preko mojih mogućnosti, ali sam sposoban da radim bilo koji posao. I pored toga što nedjeljno idem na biro i raspitujem se godinama unazad, šaljem CV i prijavljujem se za sve poslove, niko me do sada nije uposlio”, pojašnjava on, uz napomenu da polovina majčine penzije ide na njene lijekove.

Upravo se čita:  Slučajno ili ne? Neobična situacija na javnom servisu Srbije: "Danas je obilježena godišnjica genocida u Srebrenici"

Telegraf.rs piše da je Zvonko je jedan od prvih članova (danas vladajuće stranke) SNS u Prokuplju, a upisan je kao 65. u centrali. Bio je i na prvom kongresu stranke, ali mu ta lojalnost nije donijela ništa.

(Telegraf)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Centralna banka BiH primila 480 miliona KM oštećenog novca

Trezori Centralne banke BiH (CBBiH) su u toku 2023. godine od komercijalnih banaka primili 11.661.439 komada oštećenih novčanica i...

Još vijesti za vas