Subota, 10 lipnja, 2023

Odlične vijesti za bh. građane u dijaspori – Nova linija Ryanaira će letjeti dva puta sedmično: Za samo 13 eura iz Bosne i Hercegovine do Berlina

Nemojte propustiti

Prema podacima na stranici Ryanaira, karte za pojedine datume mogu se kupiti po nevjerovatnoj cijeni.

Ryanair, najveći evropski avioprevoznik, danas je najavio novu ljetnu liniju iz Banje Luke za Berlin koja će letjeti dva puta sedmično.

Banjalučani i ostali putnici sada mogu rezervirati ljetni odmor koji uključuje ovu uzbudljivu novu rutu za Berlin te uživati u najnižim cijenama i najširem izboru odredišta za ljeto 2023.

Upravo se čita:  Ambasadori PIC-a okupili se u OHR-u, Schmidt se obraća u srijedu

– Oduševljeni smo što našim klijentima u Bosni i Hercegovini donosimo još više izbora i vrijednosti s dodatkom ove nove rute za Berlin našem rasporedu za Ljeto 2023, čime ljudima u Banjaluci nudimo još više izbora pri planiranju dugo očekivanih ljetnih praznika. Radujemo se što ćemo ovog ljeta ugostiti kupce na našim letovima za i iz Berlina jer Ryanair nastavlja pružati veću povezanost i niže cijene karata od bilo koje druge avio kompanije za Bosnu i Hercegovinu – poručila je Alicja Wojcik Golebiowska iz Ryanaira.

Upravo se čita:  Majke Srebrenice: Planiramo tužiti Republiku Srbiju i entitet RS, tražit ćemo pravdu za svaku žrtvu genocida

Inače, cijene za letove variraju od datuma do datuma, očito u zavisnosti od popunjenosti letova. Prema podacima na stranici Ryanaira, karte za pojedine datume mogu se kupiti po nevjerovatnoj cijeni.

Naprimjer, karta za let iz Banjaluke do Berlina za 9. juni u ovom trenutku se može kupiti za svega 12,99 eura, izvještava BiznisInfo.ba.

Pročitajte još

Izdvajamo

Novi trošak za Bosance i Hercegovce: Evo koliko će se plaćati ulaz u EU i Veliku Britaniju

Ovaj potez posebno pogađa građane Bosne i Hercegovine, imajući u vidu da je Hrvatska, članica EU, još uvijek najpopularnija...

Možda vas zanima i ovo