Subota, 22 lipnja, 2024

Oglasila se Aida Tule o navodnom eksperimentu i brutalnim prijetnjama supruga Edina

Autor:N1

Preporučeno

- Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima

Oglasila se Aida Tule supruga Edina Tule koji joj je jučer uputio brutalne prijetnje, a danas svoj potez “opravdao” navodnim društvenim eksperimentom.

“Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima. U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad ni jednim gestom nisam ugrozila povjerljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje sa terapija. Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti”, napisala je Aida Tule na Facebooku.

Upravo se čita:  Američke sankcije gase račune i televiziji Una, ali "Prointer" će biti u najvećem problemu

Istaknula je da javnost treba da zna da je zajedno sa djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu.

“Tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja. Nismo dijelom nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svjesni da svako djelo nosi sa sobom posljedice. Uzvišeni Stvoritelj nas usmjerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka”, napisala je Aida Tule u svom obraćanju.

Upravo se čita:  Drama u bh. gradu: Napao suprugu, ona ga teško pretukla i "istresla" pred Dom zdravlja

Podsjetimo, jučer je javnost u BiH alarmirao njen suprug Edin koji je na društvenim mrežama prijetio da će je silovati i i baciti pod voz.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

‘Svekrva me nije voljela jer sam muslimanka, a drugi muž otjerao iz kuće’: Burni detalji iz života Selme Bajrami

Privatni život popularne folkerke privlačio je oduvijek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim...

Još vijesti za vas