Utorak, 23 srpnja, 2024

Oglasila se Almina porodica: Vidjela je snimke 18-godišnjakinje na telefonu svog muža, prijetio joj je ubistvom

Preporučeno

ALBANIJA - Almina sestra Gentu kaže da je ona dugo bila svjesna života koji je njen suprug vodio, ali je odlučila da ga prihvati radi ljubavi i djece.

Porodica Alme Bušati Arezi je očajna za bilo kakvim informacijama o njoj i njenoj djeci.

Ekipa VoxNews je posjetila članove porodice Alme Arezi, te porazgovarala s njenim ocem Azemom Bušatijem i sestrom Gentom.

U međuvremenu, sa suzama u očima, ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Balla saopćio je tešku vijest o pronalasku beživotnog tijela drugog djeteta.

Oni su, posebno sestra, bili svjesni svih situacija koje su se događale unutar četiri zida gdje su Alma, Ergis i njihovo troje maloljetne djece živjeli.

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

Sve je počelo davno. Kada je Ergis započeo vanbračnu vezu s djevojkom mnogo mlađom od njega.

Za vezu je saznala samo njegova žena i ista je prekinuta nakon toga. Ali vrhunac bi bio još jedan odnos koji je Ergis stvorio, s 18-godišnjom djevojkom. Dugo je živio dvostruki život.

Almina sestra Gentu kaže da je ona dugo bila svjesna života koji je njen suprug vodio, ali je odlučila da ga prihvati radi ljubavi i djece.

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

Genta opisuje svog šuraka, Ergisa, kao čudnog čovjeka. Imao je drugačiji odnos sa svojom ženom, odnosno sa njenom sestrom, ali i sa svojom djecom. On ih je, prema cijeloj porodici Bušati, veoma volio. Ali ljubav prema Almi izblijedila je tokom godina. Izvan kamera, Almin otac, Azem Bušati, rekao je:

– Rekao sam svojoj kćerki, vidiš da te više ne voli. Neka on nastavi sa svojim životom, a ti nastavi s svojim. Ali ona mi je rekla da ne može donijeti takvu odluku, jer ne dolazimo iz porodice gdje se tako postupa.

Upravo se čita:  Platili u Grčkoj "4 zvjezdice" i all inclusive, a kad su otvorili vrata sobe, ostali u šoku: Evo za šta su dali 1.700 eura!

Naučeni smo da umremo s onim s kim se vjenčamo. Rekao sam joj da je dobro da napravi korak prije nego što bude kasno, jer priče poput ove loše se završavaju, prenosi VoxNews.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Život na kredit: Banke od građana potražuju oko 12 milijardi maraka

Bosanci i Hercegovci bankama su dužni oko 12 milijardi maraka. Značajna cifra koju dugujemo bankama, odnosi se i na...

Još vijesti za vas