Nedjelja, 25 veljače, 2024

Oglasila se majka banjalučkih četvorki: Stariji sin jedva čeka da vidi braću

Autor:RTRS

Preporučeno

Istakla je da su svi veoma uzbuđeni, te nestrpljivi da se vrate u Banjaluku, a priliku za to će imati kada bebe ojačaju.

Veoma smo uzbuđeni, čekamo na dolazak kući, čim bebe malo ojačaju, rekla je ponosna majka četvorki, Banjalučanka Milana Petrović za RTRS.

– Zahvaljujući stručnom timu ljekara, odlično je prošla veoma rizična trudnoća, kao i sam porođaj. Dječaci su dobro, još uvijek su na intezivnoj njezi, biće tamo još neki period. Јoš neko vrijeme će ostati u inkubatoru. Doktori su odlučili da me mogu pustiti, imam još jednog sina koji je veoma uzbuđen da upozna svoju braću, dodaje Petrović.

Upravo se čita:  Šta da radite u slučaju zemljotresa?

Istakla je da su svi veoma uzbuđeni, te nestrpljivi da se vrate u Banjaluku, a priliku za to će imati kada bebe ojačaju.

Od tročlane porodice, postajemo sedmočlana, rekla je Milana, te podijelila da se nada da će sve biti uredu.

Doktori iz Slovenije koji su bili na porođaju saglasni su – ovo je zaista veliko čudo.

Upravo se čita:  Ramazanska vaktija za 2024.: Najduži post trajat će 15 sati i dvije minute

– Čudo je i da smo uspjeli donijeti sve četiri bebe na svijet. U ovom slučaju je žena prirodno zatrudnila, vjerovatno je došlo do oplodnje jedne jajne ćelije, koja se podijelila. Ovakve trudnoće su veoma rizične, tako da ovakvu trudnoću je veoma teško dovesti do porođaja, koji u mnogo slučajeva može biti rizičan, ističe doktorica za RTRS.

Upravo se čita:  Sarajevo: Prepoznajete li lopova sa snimka? Za informaciju se daje novčana nagrada

Kako ona navodi, novorođene bebe su imale težinu sličnu, onoj koja je ustanovljena na ultrazvuku.

– Ogroman tim doktora, zdravstvenih sredstava i osoblja bilo je uključeno u ovaj porod. Bebama još uvijek treba pomoć, ali mi se trudimo da što prije omogućimo da one budu sa svojom majkom. Bar još pet nedjelja trebali bi da ih zadržimo ovdje, dodaju oni.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Hadžifejzović šokirao gledaoce: ‘Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja…’

Novinar i urednik Face TV Senad Hadžifejzović imao je sinoć zagonetnu odjavu Centralnog dnevnika. Naime, Hadžifejzović je najavio da...

Još vijesti za vas