Srijeda, 17 travnja, 2024

Oglasila se majka nestale Danke nakon snimka iz Beča: Evo šta Ivana kaže o tragu koji je potresao region

Preporučeno

Potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi djevojčica u Beču pod pratnjom dvije Rumunke koja neodoljivo podsjeća na nestalu Danku, oglasila se i njena majka.

– Nisam vidjela nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže – rekla je Ivana.

Majka je zvučala potreseno i tužno prilikom razgovora, piše Telegraf.rs.

Prema posljednjim informacijama, djevojčica Danka je viđena u pratnji dvije Rumunke u Beču, saznaje Telegraf.rs. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju djevojčice.

Podsjetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

Sistem “Pronađi me” je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ”pronadjime.mup.gov.rs”, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas