Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Oglasio se mladić koji je zapalio 20 KM u ugostiteljskom objektu: Evo zašto je to uradio

Nemojte propustiti

Snimak je izazvao buru negativnih komentara na društvenoj mreži Facebook, Instagram i Tiktok.

Društvenim mrežama pojavio se video klip u kojem muškarac pod imenom Adis Mešan pali novčanicu od 20 KM. Taj video klip izazvao je buru negativnih komentara na društvenoj mreži Facebook, Instagram i Tiktok.

Adis je objavio video klip pod nazivom “Bahata omladina pali novčanice” gdje u ugostiteljskom objektu pali novčanicu od 20 KM. Zadnji video klip izazvao je veliki broj negativnih komentara.

Upravo se čita:  'Ono od čega sam strijepio...': Meteorolog Nedim Sladić komentirao ljetnu prognozu AccuWeathera

Video je nastao u jednom bugojanskom ugostiteljskom objektu.

“Bilo bi lijepo da se cijela informacija objavi. Falš 20 KM nam je neko podvalio u pekari za vikend. I da ne bi mi varai dalje ljude, kako ne bi kružile lažne pare, odlučio sam da ih spalim.

Video je izazvao veliki broj negativnih komentara a to je bila i poenta. Ovih 20 maraka je falš. Neko je primio jučer u pekari Royal ili restoranu Royal, nisam siguran ko. Možda sam ja a možda je neko od mojih radnika.

Upravo se čita:  Najezda zmija u Sarajevu: Građani ih snimili na Otoci i ispred porodilišta

Danas kad smo komentarisali to, svi su govorili probaj nekom da podvališ to i da uvališ to. Ako ti nećeš, ja ću. Ja sam rekao da ne želim da te pare dalje kruže.

Nije bitno ko je to nama dao, mi znamo ko je. Ali isto tako, ne želimo da te pare kruže, pa sam ja odlučio da iste uništim. Međutim, da sam ovo napisao odmah, ne bih dobio ovo što sam tražio” – izjavio je Adis Mešan piše Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo