Petak, 1 prosinca, 2023

Oglasio se Mustafa: Evo zašto je vukao kontejner ulicama Kalesije

Preporučeno

Video snimak transporta oštećenog kontejnera iz kalesijskog naselja Memići obišao je Bosnu i Hercegovinu.

Tim povodom oglasio se i vozač Mustafa Zukanović (81) iz Memića koji je na svojstven način odvezao kontejner od Memića do Kalesije, piše Crna-hronika.info. Njegovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

“Ja Zukanović Mustafa iz Memića morao sam taj kontejner sobom odvući u Kalesiju. Godinu dana smo molili da nam zamjene drugi pošto je zadno već propalo posve, ali to nisu učinili. Kada sam to učinio odmah su drugi dovukli za jedan sat. Tako su mogli i prije uraditi, a ne dozvoliti svoju bruku.”, naveo je Mustafa, koji je vidno bio potrešen zbog ove situacije, ali i razočaran jer je morao uraditi takav potez.

Upravo se čita:  Ginekolog iz BiH uzeo mito od 400 KM: Sada je osuđen na šest mjeseci robije i mora vratit 20.000 KM

Mustafa je, također, pohvalio rad komunalnog preduzeća i kaže da se odvoz smeća redovno vrši i da s tim nema problema. Ovo je uradio, kako kaže, jer nakon godinu dana upućenih molbi i zahtjeva kontejner nije zamijenjen, a mještani koji koriste isti redovnu su plaćali račun.

Zahvalio se komunalnom preduzeću na novom kontejneru koji je postavljen na isto mjesto, a koji koristi osam domaćinstava Memića piše Ntv.

Upravo se čita:  Brutalni detalji zelenaštva: Posudio 7.000 eura, pa od čovjeka oteo 200.000 maraka

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo