Subota, 22 lipnja, 2024

Oglasio se Mustafa: Evo zašto je vukao kontejner ulicama Kalesije

Preporučeno

Video snimak transporta oštećenog kontejnera iz kalesijskog naselja Memići obišao je Bosnu i Hercegovinu.

Tim povodom oglasio se i vozač Mustafa Zukanović (81) iz Memića koji je na svojstven način odvezao kontejner od Memića do Kalesije, piše Crna-hronika.info. Njegovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

“Ja Zukanović Mustafa iz Memića morao sam taj kontejner sobom odvući u Kalesiju. Godinu dana smo molili da nam zamjene drugi pošto je zadno već propalo posve, ali to nisu učinili. Kada sam to učinio odmah su drugi dovukli za jedan sat. Tako su mogli i prije uraditi, a ne dozvoliti svoju bruku.”, naveo je Mustafa, koji je vidno bio potrešen zbog ove situacije, ali i razočaran jer je morao uraditi takav potez.

Upravo se čita:  Proveli studiju i zaključili: "Neradna nedjelja u BiH nije u interesu radnika"

Mustafa je, također, pohvalio rad komunalnog preduzeća i kaže da se odvoz smeća redovno vrši i da s tim nema problema. Ovo je uradio, kako kaže, jer nakon godinu dana upućenih molbi i zahtjeva kontejner nije zamijenjen, a mještani koji koriste isti redovnu su plaćali račun.

Zahvalio se komunalnom preduzeću na novom kontejneru koji je postavljen na isto mjesto, a koji koristi osam domaćinstava Memića piše Ntv.

Upravo se čita:  Slučaj bračnog obračuna u Bosanskoj Gradišci: Pretučeni suprug otišao kući iz bolnice

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

‘Svekrva me nije voljela jer sam muslimanka, a drugi muž otjerao iz kuće’: Burni detalji iz života Selme Bajrami

Privatni život popularne folkerke privlačio je oduvijek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim...

Još vijesti za vas