Utorak, 28 studenoga, 2023

Oglasio se otac ubice Nermina Sulejmanovića o njegovoj dženazi: “Neka rade šta hoće, mene ne zanima”

Njegovo tijelo se i dalje nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću

Preporučeno

Tijelo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako je potvrđeno iz Komemorativnog centra Tuzla, uskoro bi trebao biti sahranjen.

Kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću. Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice, rekao je da ga ne zanima kako teče procedura.

Upravo se čita:  Sladić upozorio: Dobro se utoplimo prije polaska na posao!

– Ima on amidža koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće! Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta opština da dva mjeseca ne mogu da ga ukopaju, rekao je Fikret za Republiku.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Upravo se čita:  Oglasila se nastavnica koju je učenik gađao kamenom: 'Mislila sam da je Ribnikar daleko'

Zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. Nekoliko trenutaka prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje nevjenčane supruge upitao je Nizamu zašto ga je prijavila policiji, a nesretna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena je i supruga i majka ubijenih.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Penzioner iz BiH mora u zatvor, uhvatili ga sa 800 grama heroina. Sastao se s dilerima

Državljanin BiH (67), nastanjen u Offenbachu proglašen je krivim nakon što je optužen da je prenosio drogu za narko...

Možda vas zanima i ovo