Utorak, 18 lipnja, 2024

Oglasio se otac ubice Nermina Sulejmanovića o njegovoj dženazi: “Neka rade šta hoće, mene ne zanima”

Preporučeno

Njegovo tijelo se i dalje nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću

Tijelo ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli, a kako je potvrđeno iz Komemorativnog centra Tuzla, uskoro bi trebao biti sahranjen.

Kako se navodi, trojica amidža su se javila kako bi organizirali dženazu Sulejmanoviću. Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice, rekao je da ga ne zanima kako teče procedura.

Upravo se čita:  Sudar tri vozila: Evo šta o nesreći u Stocu kaže policija

– Ima on amidža koliko hoće, neka ga sahrane, neka rade šta hoće! Mene to ne zanima. Ne znam šta radi ta opština da dva mjeseca ne mogu da ga ukopaju, rekao je Fikret za Republiku.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Upravo se čita:  Dobre vijesti za ovu populaciju - Penzioneri sada mogu raditi i primati penziju: Zasnivanje radnog odnosa bez obustave mirovine

Zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. Nekoliko trenutaka prije nego što će ispaliti metak u glavu svoje nevjenčane supruge upitao je Nizamu zašto ga je prijavila policiji, a nesretna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena je i supruga i majka ubijenih.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas