Srijeda, 24 travnja, 2024

Ona je najmlađi doktor pravnih nauka, Mis turizma Evrope, odbojkaški sudija, poliglota… Upoznajte Saru Mitić, djevojku za primjer!

Preporučeno

Uspješno je igrala odbojku, ali je njenu sportsku karijeru zaustavila povreda. Doduše, samo donekle, jer je Sara ubrzo postala regionalni odbojkaški sudija!

U Nišu živi i radi devojka za primer. Sara Mitić najmlađi je doktor pravnih nauka u Srbiji. Diplomirala je desetkama na osnovnim, master i doktorskim studijama. Uspješno je igrala odbojku, ali je njenu sportsku karijeru zaustavila povreda. Doduše, samo donekle, jer je Sara ubrzo postala regionalni odbojkaški sudija!

Ona je i poliglota, govori čak pet jezika, od 12. godine sa bavi modelingom, a 2013. je čak ponela titulu Mis turizma Evrope. Kaže da je disciplina njena najveća vrlina i sada je uzor studentima Pravnog fakulteta u Nišu gdje radi kao asistent.

Upravo se čita:  Poznata srbijanska voditeljica pronađena mrtva

“Sve ovo što sam radila u životu, što sam bila uspešan sportista, što sam se bavila modelingom, nije mi donelo ni ličnu, a ni drugu takvu satisfakciju kao što mi donose uspesi koje postižem ovde na fakultetu”, priznaje doc. dr Sara Mitić.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedništvo BiH bez konsenzusa o prijemu Kosova u Vijeće Evrope

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nije danas postiglo konsenzus o stavu u vezi s apliciranjem Kosova za članstvo u Vijeće...

Još vijesti za vas