Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Ono što je Mustafa iskopao u svojoj bašti, čudi se cijelo naselje

Autor:Hayat.ba

Preporučeno

“Ono kad krompira možeš naslagati kao drva u naramak, kod nas se to kaže – eto ih k’o mačići mašAllah! – kaže Mustafa zadovoljan zbog dobrog uroda krompira.

U srcu našeg dragog Mustafe Gradaščevića, u malom kutku Janje, krije se tajna uspjeha koja se ogleda u svim aspektima njegovog života.

On je primjer vrijedne i posvećene porodice Gradaščević, koja već dugi niz godina s ljubavlju i strašću brine o poljoprivredi, piše Hayat.ba.

Naša zemlja je blagoslovljena bogatstvom i plodnošću, čeka samo da se uloži trud i rad kako bi se otkrila njena prava vrijednost. Mustafa Gradaščević je jedan od onih koji su prepoznali ovu priliku.

Upravo se čita:  Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća za mart 2024. godine iznosi 1.335 KM
Foto: Hayat.ba

Njegove riječi odražavaju ponos i ljubav prema svojoj zemlji. “Ono kad krompira možeš naslagati kao drva u naramak, kod nas se to kaže – eto ih k’o mačići mašAllah! – kaže Mustafa zadovoljan zbog dobrog uroda krompira.

Ova priča nas podsjeća da su upornost, posvećenost i ljubav prema zemlji ključni sastojci uspjeha.

Mustafa Gradaščević i njegova porodica su inspiracija za sve nas da uložimo trud u ono što volimo i čekamo s osmijehom na licu da uživamo u plodovima svog rada.

Upravo se čita:  Sud BiH odbio izreći mjere zabrane influenserki Adni Helić
Foto: Hayat.ba
Foto: Hayat.ba

Izdvajamo

Izdvajamo

Specijalci MUP-a uspjeli doći do vozila i djevojke (25), ljekari samo mogli konstatovati smrt

Iz rijeke Une izvučeno je tijelo 25-godišnje vozačice, a nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnom...

Još vijesti za vas