Srijeda, 21 veljače, 2024

Opasna vožnja u bh. gradu: Punom brzinom projurio kroz crveno svjetlo na semaforu

Preporučeno

"Da je moje vozilo bilo samo malo više udesno, on bi nam skroz sastrugao desnu stranu. Pri njegovom nailasku, mi smo se zaljuljali u vozilu", rekao je za "Nezavisne novine" ovaj Banjalučanin.

Na zapadnom tranzitu, na raskrsnici ispod banjalučkog naselja Petrićevac, zabilježen je slučaj bahate vožnje, gdje nesavjesni vozač, pri punoj brzini, nastavlja voziti dok semafor pokazuje crveno svjetlo.

Potvrdio je to za “Nezavisne novine” Banjalučanin Milorad Gavranović, koji ističe se to dogodilo 31. decembra 2023. oko 5.30, a što je snimila i kamera u njegovom vozilu, s tim što ona ne pokazuje tačno vrijeme.

Upravo se čita:  Evo kad ”udara” prvo džemre i šta koje znači

Gavranović ističe da je on tih momenata išao iz pravca grada, pošto je tromjesečnu kćerkicu vraćao iz Hitne, te se zaustavio ispred semafora.

Podsjeća da je riječ o saobraćajnici sa dvije trake, s tim što je on stajao u desnoj, a prema njegovim riječima, desno od njega, uskim prostorom, “protutnjao” je bahati vozač.

“Da je moje vozilo bilo samo malo više udesno, on bi nam skroz sastrugao desnu stranu. Pri njegovom nailasku, mi smo se zaljuljali u vozilu”, rekao je za “Nezavisne novine” ovaj Banjalučanin.

Upravo se čita:  Đajić: Tim ljekara putuje u Hag da pregleda Mladića, pomogli smo i Župljaninu i Stanišiću

On ističe da je riječ o automobilu slovenačnih registarskih oznaka, te se, s obzirom na brojne kamere i činjenicu da su poznati tačno vrijeme i lokacija gdje se sve dešavalo, nada da će policija pronaći bahatog vozača.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Sarajevo: Prepoznajete li lopova sa snimka? Za informaciju se daje novčana nagrada

Vlasnici stambene zgrade u sarajevskoj ulici Hadžiabdića 15 prijavili su krađu za sada nepoznate muške osobe koja je iz...

Još vijesti za vas