Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Operativna akcija SPIDER na području Dervente i Zvornika, dvije osobe lišene slobode

Preporučeno

Realizacija predmetnih aktivnosti je pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, a po naredbama Suda Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici Središnjeg istražnog ureda, u suradnji s policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, provode aktivnosti na realizaciji operativne akcije kodnog naziva SPIDER usmjerene na dokumentiranju kaznenih djela vezenih za organizirano krijumčarenje ljudi preko državne granice.

Predmetne službene radnje se poduzimaju na tri lokacije na području Dervente i na jednoj lokaciji na području Zvornika, u sklopu čega su lišene slobode dvije osumnjičene osobe nad kojima je u tijeku kriminalistička obrada.

Upravo se čita:  Vijeće ministara odbilo 11. juli proglasiti Danom žalosti, Košarac uložio veto

Realizacija predmetnih aktivnosti je pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, a po naredbama Suda Bosne i Hercegovine.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas