Subota, 10 lipnja, 2023

Otac Šejlu ubo 40 puta nožem, pa je zaklao… Bio je jako posesivan…

Nemojte propustiti

Slobodan Spasojević (56), koji je u ponedjeljak u šumi na Ilinčici zaklao kćerku Šejlu (30), prekjučer u popodnevnim satima predat je u nadležnost Tužilaštva TK. Iako nije puno pričao na saslušanju, u Tužilaštvu je zločin priznao, saznaje Dnevni avaz iz izvora bliskih istrazi

sejla-ubistvo– Kantonalnom sudu u Tuzli predloženo je određivanje pritvora za osumnjičenog. Nalazom obdukcije potvrđeno je da se na tijelu Šejle Spasojević nalazi više od 40 ubodnih rana po cijelom tijelu te tri reza po vratu, od čega je smrtonosni bio prilično dubok. Ubistvu je prethodila kraća prepirka, a Šejli je potom zadao nekoliko udaraca pesnicama u glavu – kazao je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Upravo se čita:  Bećirović posjetio Ambasadu BiH u Ankari

Nakon stravičnog ubistva Spasojević se sam predao policiji, kojoj je dao i preklopni nož kojim je ubio kćerku. Spasojević je na saslušanju u Tužilaštvu TK, osim priznanja ubistva, ispričao još nekoliko detalja, saznaje “Dnevni avaz”.

– Priznao je krivicu, kao i to da je bio dosta vezan za kćerku, ali i jako posesivan. Često je pratio Šejlu, s kim izlazi i gdje se kreće. Vrlo često joj je pravio i scene pred društvom kada bi je pratio. To je sam priznao na ispitivanju u Tužilaštvu TK – kaže izvor za Dnevni avaz.

Upravo se čita:  Pune dvije godine je mlađi brat Izet čekao da osveti brata Hasana: "Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje"

(Bh-index)

Pročitajte još

Izdvajamo

Novi trošak za Bosance i Hercegovce: Evo koliko će se plaćati ulaz u EU i Veliku Britaniju

Ovaj potez posebno pogađa građane Bosne i Hercegovine, imajući u vidu da je Hrvatska, članica EU, još uvijek najpopularnija...

Možda vas zanima i ovo