Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Otkazana sjednica Vijeća ministara BiH: Ovo je razlog

Preporučeno

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, koja je bila zakazana za danas, odgođena je zbog nedostatka kvoruma, potvrđeno je u ovoj instituciji.

Vijeće ministara BiH danas je, između ostalog, trebalo razmatrati Informaciju o statusu projekta digitalizacije javnih radiotelevizijskih servisa u Bosni i Hercegovini, koju je predložilo Ministarstvo komunikacija i prometa BiH.

Ne dnevnom redu je trebala da se nađe i Informacija o usvajanju drugog privremenog izvještaja o usklađenosti Bosne i Hercegovine s preporukama GRECO-a u četvrtom krugu evaluacije.

Upravo se čita:  Objavljena snimka s mjesta gdje je pao helikopter iranskog predsjednika

Ministri su, između ostalog, trebali razmatrati i Informaciju o potrebi pripreme, provođenja i diseminacije rezultata popisa poljoprivrede u BiH 2023. – 2026. i Prijedlog odluke o formiranju Interresorne radne grupe za pripremu Akcijskog plana za pripremu, provođenje i diseminaciju rezultata popisa poljoprivrede u BiH 2023. – 2026.

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Aleksandar Vučić na sjednici Generalne skupštine UN-a pozvao sve da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici: “Želim da skinem masku i lažna utvrđenja”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na sjednici Generalne skupštine UN-a uoči glasanja o Rezoluciji o Srebrenici. Vučić je...

Još vijesti za vas