Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Ovo je Albanka koja je vozila BMW 170 km/h i usmrtila brata i sestru iz Gradca

Preporučeno

Općinsko državno odvjetništvo je 12. aprila 2024. predložilo sucu istrage suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora.

Tešku saobraćajnu nesreću na području Ratca između Dubrovnika i Slanog, u kojoj su prošloga utorka poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek, skrivila je 29-godišnja albanska državljanka Klevisa Ymeri, piše Dubrovnik INsider.

Podsjetimo, 29-godišnjoj državljanki Albanije određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom.

Klevisa Ymeri vozila je BMW terenac i zadobila lakše tjelesne povrede u Opću bolnicu Dubrovnik.

Upravo se čita:  Hrvatski carinik na granici tražio i dobio 50 eura mita

Prema neslužbenim informacijama, vozila je gotovo 170 km/h, piše Dubrovnik INsider.

Općinsko državno odvjetništvo je 12. aprila 2024. predložilo sucu istrage suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora.

Sudija istrage je prihvatio navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor za Ymeri.

“Radilo se o potpuno neopreznom vršenju radnje pretjecanja u prometu i izazivanja saobraćajnu nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor je određen na 30 dana”, komentirao je ovaj slučaj sudija istrage i glasnogovornik suda u Dubrovniku Pero Miloglav za portal.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas