Utorak, 25 lipnja, 2024

Ovo je djevojka (17) koju je usmrtio sin vlasnika TV Pink: Primjerna učenica gimnazije

Preporučeno

Andrea Bojanić, djevojka koju je 18. jula usmrtio sin Željka Mitrovića vlasnika TV Pink Aleksandar, završila je drugi razred Četrnaeste beogradske gimnazije. Bila je odlična i primjerna učenica, a poginula je dok se vraćala kući, nedaleko od svog stana.

Nastradala Andrea Bojanić (Foto: Blic)
Nastradala Andrea Bojanić (Foto: Blic)

Andrea Bojanić je živjela je sa majkom na Konjarniku u jednoj od Istočnih kapija Beograda, nedaleko od mjesta na kome je poginula. Komšije i predsjednik skupštine stanara rekli su juče ekipi “Blica” da je ne poznaju, ali da je moguće da je odskoro živjela u njihovoj zgradi koja ima više od dvjesta stanova.

Upravo se čita:  Vučić poručio policiji: Spremite se, slijedi težak period

Andrea je povremeno živjela i u stanu kod bake Vere Miljković u Mutapovoj ulici. Vidno potrešena i skrhana bolom, juče je, ipak, primila u stan novinare.

VEZANO: Sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio djevojku skupocjenim terencem!

– Ovo je velika tragedija. Videle smo se tog popodneva, bila je kod mene smejale smo se i šalile. Potom je otišla kod tetke, a nastradala je dok se vraćala kući. Majka joj je potpuno slomljena – ispričala je uplakana baka Vera.

Upravo se čita:  Hrvatski stručnjak objasnio: Evo zašto u Srbiji jučer nije nestalo struje!

– Roditelji joj ne žive zajedno, a Andrea ima i jednog polubrata. O majci sada brinu rođaci, pod lekovima je i dalje nije svesna šta se dogodilo – navela je baka.

Izvor: Blic

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas