Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

“Ovo je horor”: Osnovce iz BiH u hotelu u susjednoj državi dočekali užasni prizori, roditelji zgroženi

Preporučeno

“Drugo dijete sam skoro poslao četiri dana u školu prirode na Jahorini, pa je povraćao i završio u bolnici na infuziji. Sada mi drugo dijete završio u ovakvom hotelu. Strašno, požalio sam što sam djecu poslao na ove ekskurzije”, rekao je otac učenika iz Banjaluke

Učenike devetog razreda OŠ “Branko Radičević” iz Banje Luke na ekskurziji u hotelu “Putnik” u Novom Sadu dočekale su sobe iz horor filma.

Upravo se čita:  Oklopna vozila MUP-a RS na ulazu u Srebrenicu

Naime pljava soba, smeće na podu, kao i flekave plahte dočekale su učenike iz Banje Luke koji su u Novi Sad stigli povodom ekskurzije za kraj osnovne škole.

Foto: Nezavisne novine

Kako je za Nezavisne novine rekao Dragan Malić, otac učenika iz Banje Luke koji boravi u hotelu u Novom Sadu, učenici, nastavno osoblje i roditelji su zgroženi stanjem u ovom hotelu.

Upravo se čita:  Kalesija bogatija za tri doktora medicine: U samo deset dana diplomirale Alisa, Lejla i Nerma

“Po najnovijim informacijama na insistiranje turističke agencije ‘Unis turs’ djeci su sobe zamjenjene”, kazao je Malić.

Foto: Nezavisne novine

Dodao je da je djeci sinoć u hotelu poslužen jogurt sa isteklim rokom trajanja.

“Ovo je horor. Drugo dijete sam skoro poslao četiri dana u školu prirode na Jahorini, pa je povraćao i završio u bolnici na infuziji. Sada mi drugo dijete završio u ovakvom hotelu. Strašno, požalio sam što sam djecu poslao na ove ekskurzije”, rekao je Malić za Nezavisne.

Izdvajamo

Izdvajamo

Popularni proizvođač čokolada dobio rekordnu kaznu

Američki gigant mora da plati rekordnu kaznu od 337.5 miliona evra zbog manipulisanja tržištem u EU. ​Proizvođač čokolada Milka...

Još vijesti za vas