Srijeda, 22 svibnja, 2024

Ovo je mladić koji je sinoć stradao u saobraćajnoj nesreći: Aziz je imao samo 24 godine. S njim u autu su bila još trojica mladića

Preporučeno

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, oprosti mu grijehe i nagradi ga dženetom. Volim te zauvijek", napisala je rodica stradalog Mulića.

Dvadesetčetverogodišnji mladić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica kod Maglaja. Radi se o Azizu Muliću, vozaču Forda, koji je iz još neutvrđenih razloga sletio sa ceste i prevrnuo se.

Mulić je, kako smo već objavili, u udesu zadobio teške i po život opsne povrede. On je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, ali mu ljekari, nažalost, nisu mogli pomoći. Nedugo nakon prijema u bolnicu on je izgubio bitku za život.

Upravo se čita:  Alisa Mutap otišla u zatvor: Pravosnažno osuđena na dvije i po godine robije

Sa njim u autu su bila trojica mladića. Iz policije su, navodeći njihove inicijale, saopćili da su i oni teško povrijeđeni te zadržani u zeničkoj bolnici na liječenju.

Foto: RTV Maglaj

No, prijatelji koji se emotivnim porukama opraštaju od Mulića na društvenim mrežama, trojici mladića iz Maglaja – Ahmedu Mušinoviću (2006), Ahmmedu Huseinbašiću (2005) i Anadiju Ahmetoviću (2006), upućuju poruke podrške uz želje za brzim oporavkom.

Upravo se čita:  Novi detalji pljačke dva miliona KM u Banjoj Luci: Uhapšen Gruzijac, pljačkaši pobjegli u Doboj

“Sinoć nas je zadesila velika tragedija u našem gradu, velika tuga i bol, veliki čovjek prijatelj drug Aziz Mulić u saobraćajnoj nesreći izgubio je život. Porodici prijateljima iskreno saučešće i sabura u teškim trenucima. Također u nesreći su povređena i naša tri mlada momka članovi juniorske selekcije kojim želim brz oporavak. Ahmed Mušinović (2006), Ahmmed Huseinbašić (2005) i Anadi Ahmetović (2006). Momci uz vas sam kao i svi članovi UO vašeg Natrona”, stoji u jednoj od objava.

Upravo se čita:  Za dvije sedmice ćemo opet vidjeti "crveno nebo iznad BiH"

“Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, oprosti mu grijehe i nagradi ga dženetom. Volim te zauvijek”, napisala je rodica stradalog Mulića.

“MAG SPORT želi uspješan oporavak povrijeđenim igračima, članovima juniorske selekcije NK NATRON (nastradali u saobraćajnoj nesreći). Momci jaki ste…pobjedit ćete…, a velika tuga za momka kojeg sam volio vidjet, uživao sam u razgovoru sa njim. Ja te nikad neću zaboravit Aziz Mulić, volio sam te k‘o svoje dijete…duša slatka”…”

Izdvajamo

Izdvajamo

Prije nekoliko dana FUP spriječio još jedno samoubistvo maloljetnice: “Bojim se da nećemo biti uvijek uspješni”

Tim Federalne uprave policije za borbu protiv kompjuterskog kriminala prije dva dana spriječio je samoubistvo maloljetnice na području Tuzlanskog...

Još vijesti za vas