Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Ovo je mladić koji je sinoć stradao u saobraćajnoj nesreći: Aziz je imao samo 24 godine. S njim u autu su bila još trojica mladića

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, oprosti mu grijehe i nagradi ga dženetom. Volim te zauvijek", napisala je rodica stradalog Mulića.

Preporučeno

Dvadesetčetverogodišnji mladić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica kod Maglaja. Radi se o Azizu Muliću, vozaču Forda, koji je iz još neutvrđenih razloga sletio sa ceste i prevrnuo se.

Mulić je, kako smo već objavili, u udesu zadobio teške i po život opsne povrede. On je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, ali mu ljekari, nažalost, nisu mogli pomoći. Nedugo nakon prijema u bolnicu on je izgubio bitku za život.

Upravo se čita:  Stiže prvi obilniji snijeg, past će ga blizu pola metra. Najavljeno je veće zahlađenje

Sa njim u autu su bila trojica mladića. Iz policije su, navodeći njihove inicijale, saopćili da su i oni teško povrijeđeni te zadržani u zeničkoj bolnici na liječenju.

Foto: RTV Maglaj

No, prijatelji koji se emotivnim porukama opraštaju od Mulića na društvenim mrežama, trojici mladića iz Maglaja – Ahmedu Mušinoviću (2006), Ahmmedu Huseinbašiću (2005) i Anadiju Ahmetoviću (2006), upućuju poruke podrške uz želje za brzim oporavkom.

Upravo se čita:  Najavljene pojačane kontrole na granicama BiH zbog dolaska dijaspore i turista tokom novogodišnjih praznika!

“Sinoć nas je zadesila velika tragedija u našem gradu, velika tuga i bol, veliki čovjek prijatelj drug Aziz Mulić u saobraćajnoj nesreći izgubio je život. Porodici prijateljima iskreno saučešće i sabura u teškim trenucima. Također u nesreći su povređena i naša tri mlada momka članovi juniorske selekcije kojim želim brz oporavak. Ahmed Mušinović (2006), Ahmmed Huseinbašić (2005) i Anadi Ahmetović (2006). Momci uz vas sam kao i svi članovi UO vašeg Natrona”, stoji u jednoj od objava.

Upravo se čita:  Očajna Sarajka podijelila neugodno iskustvo: Na poziv da je pacijent imao moždani, dolaze medicinari i daju dijagnogu upale pluća

“Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, oprosti mu grijehe i nagradi ga dženetom. Volim te zauvijek”, napisala je rodica stradalog Mulića.

“MAG SPORT želi uspješan oporavak povrijeđenim igračima, članovima juniorske selekcije NK NATRON (nastradali u saobraćajnoj nesreći). Momci jaki ste…pobjedit ćete…, a velika tuga za momka kojeg sam volio vidjet, uživao sam u razgovoru sa njim. Ja te nikad neću zaboravit Aziz Mulić, volio sam te k‘o svoje dijete…duša slatka”…”

Preporučeno za vas

Izdvajamo

BH Pošta upozorava: Kruži lažni oglas za prodaju izgubljenih paketa

BH Pošta je upozorila na lažni Facebook profil preko kojeg se prodaju “nagomilani i izgubljeni paketi” iz skladišta ove...

Možda vas zanima i ovo