Četvrtak, 29 veljače, 2024

Ovo je novo ‘pojačanje’ liste Nebojše Vukanovića: Veliča ratnog zločinca Mladića

Preporučeno

Ono što Vukanović nije rekao niti napisao je činjenica da se Minja na društvenim mrežama hvali se četničkom ikonografijom.

Kao što je nedavno i najavljeno, na velikom skupu Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u banjalučkom Metalu, za povjerenika liste u Banjoj Luci imenovao je Milan Minja Savanovića.

Milan Minja Savanović po zanimanju je veterinar. Ranije nije bio politički aktivan niti član neke stranke, kao i većina ljudi na našoj Listi za pravdu i red – piše Radiosarajevo.ba.

Upravo se čita:  BH novinari pozvali Tužiteljstvo KS da hitno obustavi sve istražne radnje protiv novinara Hayat TV ali i portala SB i Istrage

Prema inrofmacijama koje je objavio Nebojša Vukanović na svom blogu, Savanović je pobijedio u svom naselju Kočićev Vijenac na nedavnim izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjoj Luci.

Ono što Vukanović nije rekao niti napisao je činjenica da se Minja na društvenim mrežama hvali se četničkom ikonografijom. Veliča ratnog zločinca Ratka Mladića.

Upravo se čita:  Formiranje posebnih odjela: Premijer Nikšić otkrio lokaciju na kojoj bi trebao biti smješten federalni USKOK

Ovo su samo neke od fotografija Milana Minje Savanovića:

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas