Srijeda, 24 travnja, 2024

Ovo je odjeća koja skriva višak kilograma

Preporučeno

Određeni odjevni komadi uvijek su dobrodošli u ormaru, posebice oni koji uspješno prikrivaju pokoji kilogram viška. Osim toga, ovi isti odjevni predmeti odlično pristaju svakom konfekcijskom broju, a ako vam težina često varira, ovi modni komadi su kao stvoreni za vas.

odjecaHaljina na kopčanje

Haljina koja seže do koljena i kopča se cijelom duljinom s prednje strane, podsjeća na dugačku košulju te ima tri-četvrt rukave odličan je izbor ukoliko želite prikriti pokoji nedostatak. ‘Haljina nalik na košulju dobro izgleda u bilo kojoj veličini. Stvara jednu kontinuiranu liniju, a kombinirana s remenom, odlično pristaje i ako ste dobili ili pak izgubili koji kilogram’, kaže Adam Glassman sa Oprah.com. Dodaje kako prilikom odabira ove haljine ne treba izbjegavati jake boje, čak je preporučljivo odabrati onu, na primjer, jarke ljubičaste nijanse, piše Huffington Post.

Sako

Sako je doista neizostavni modni komad, koji se može kombinirati s različitim stajlinzima, a zbog svog oblika, doista paše svakom obliku figure. Ovisno, o efektu koji želite postići, ili pak područjima koja želite istaknuti ili sakriti, birajte između užih i širih, ili pak dužih i kraćih sakoa. ‘Sako odlično pristaje uz traperice i visoke pete, a prikriva sve promjene težine, ispod sako dobro je odjenuti bluzu – kada dobijete koji kilogram, bluzu stavite izvan hlača, kad smršavite, bluzu nosite u hlačama’, savjetuje Adam Glassman.

Tajice

Tajice su praktičan komad odjeće, nosiv u raznim prilikama te odlično rješenje za nešto dulje košulje ili pak prekratke haljine. ‘Tajice nisu komad odjeće koji ćete nositi samo po kući, osim toga, bez obzira jeste li smršavjeli ili se pak udebljali, tajice su jedan od rijetkih modnih predmeta koji će vam uvijek pristajati. Odaberite one tanjeg i rastezljivog materijala kako ne biste izgledali kao da ste u pidžami. Na tajice je dobro nositi košulje i tunike A-kroja koje prikrivaju sve nedostatke, a struk možete istaknuti remenom, a vrlo često je bolje odabrati onaj širi nego tanji’, kaže Adam.

Haljina od džerseja

Haljina od džerseja u brojnim prilikama savršen je odabir, posebice ako želite prikriti koji kilogram viška ili vizualno nabaciti koju oblinu. Odličan odabir su one koje sežu malo iznad koljena, s kakvim zanimljivim rezom na području struka ili pak odmah ispod grudi. ‘Ova haljina stvara predivan struk. Ako želite skrenuti pozornost s područja trbuha, vaš odabir bi trebala biti ona sa zanimljivim dekolteom ili rukavima. Haljina od džerseja pokrit će sve nedostatke, a dobra stvar je i ta da je jako udobna, tako da je možete samo navući i spremni ste za izlazak’, kaže Adam.

Olovka-suknja

Možda vam se na prvi pogled ova suknja ne čini kao dobar izbor, no dobrom kombinacijom s ostalom odjećom, olovka-suknja vam može postati neizostavni odjevni predmet. Kombinaciju koju Glassman preporučuje ona je monokromatska, na primjer u sivoj nijansi, kako biste izbjegli pomalo dosadnu crnu. Odjenite sivu suknju kroja olovke te s njom kombinirajte srebrni sjajni top. ‘Ako dobijete koji kilogram, suknju nosite više u struku, a ako smršavite, spustite je niže i nosite na bokovima’, savjetuje Glassman.

(Tportal)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas