Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Pacijentkinja tvrdi da ju je ginekolog ljubio bez dozvole

Autor:Novosti

Preporučeno

Načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo kaže da niko na ovom odjeljenju ne bježi od eventualne odgovornosti, te da je ona obavila interne razgovore sa svim ljekarima i sestrama i da niko nije potvrdio ovako nešto.

Ginekolog iz bolnice u Vranju, našao se na meti optužbi jedne pacijentkinje da je u dva navrata pokušao da je poljubi. Policija istražuje slučaj, a sa Ginekologije demantuju da se ovako nešto dogodilo

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju kažu da je pacijentkinja na odjeljenju Ginekologije prijavila ljekara na tom odjeljenju da je 14. jula oko 19 časova “prilikom pregleda, protiv njene volje poljubio u predjelu usta.”

Upravo se čita:  Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

“Kada je bila smeštena u bolničku sobu, u toku iste noći, oko dva časa posle ponoći došao je kod nje u bolničku sobu i protiv njene volje poljubio je u predelu vrata, nakon čega je oštećena samoinicijativno napustila odeljenje Ginekologije”, navodi se u odgovoru Tužilaštva koji je dostavljen našoj redakciji, pišu “Novosti”.

Iz Tužilaštva još navode da je naloženo prikupljanje obavještenja od prijavljenog i drugog medicinskog osoblja, eventualno i pacijenata koji su mogući očevici događaja. Takođe, je naloženo da se od oštećene uzme krivična prijava na zapisnik.

Upravo se čita:  Na Jadranu se plaća i do 260 eura kazne za najprimitivniju praksu na plaži: Odzvonilo bahatim turistima!

U policiji je “Novostima” potvrđeno da se po nalogu tužilaštva radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog incidenta.

Dr Gordana Đorđević, načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo kaže da niko na ovom odjeljenju ne bježi od eventualne odgovornosti, te da je ona obavila interne razgovore sa svim ljekarima i sestrama i da niko nije potvrdio ovako nešto.

Upravo se čita:  Hrvatski carinik na granici tražio i dobio 50 eura mita

“Ja ne želim nikog da napadam, niti da ikoga branim. Neka istražni organi odrade posao, međutim ono što smo mi na našem odeljenju utvrdili pokazuje da pacijentkinjina prezentacija situacije nije baš verodostojna”, kaže dr Gordana Đorđević.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas